زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۰۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۵۵/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۸۰۱ رتبه: ۵۹
گروه درسی آبان ماه
عهههههههه
من جدی جدی حواسم نبود فردا ۱ آذره!!
یه وقتایی هست میخوایم زمان بگذره میفته رو دور کند! نمیگذره.
بعد یه وقتی هم هست میخوایم زمان نگذره.. جناب زمان قهرمان دو میدانی میشن و میدون فقط !!
چه زود آذر شد...
کاش کنکور ما هم مثل کنکور سراسری خرداد ماه بود :/ وقت خیلی کمه..خیلی.
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: عهههههههه
من جدی جدی حواسم نبود فردا ۱ آذره!!
یه وقتایی هست میخوایم زمان بگذره میفته رو دور کند! نمیگذره.
بعد یه وقتی هم هست میخوایم زمان نگذره.. جناب زمان قهرمان دو میدانی میشن و میدون فقط !!
چه زود آذر شد...
کاش کنکور ما هم مثل کنکور سراسری خرداد ماه بود :/ وقت خیلی کمه..خیلی.
زود دیر میشود!!!
من که شاغلم چی ؟؟؟ متوسط شبی ۵ ساعت میخونم، تازه اخراش تو چرتم دیگه
دوستان ی سوال level پایین
من از اصفهان پیام میدم از دوستان کسی هم شهری هست با هم بریم کتابخونه بترکونیم و رقابتی بخونیم و ازمون بدیم... من حدود احمداباد ساکنم .
چون ۲ تا کتابخونه رفتم نرمی پیدا نکردم
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ق.ظ)milad12321 نوشته شده توسط: دوستان ی سوال level پایین
من از اصفهان پیام میدم از دوستان کسی هم شهری هست با هم بریم کتابخونه بترکونیم و رقابتی بخونیم و ازمون بدیم... من حدود احمداباد ساکنم .
چون ۲ تا کتابخونه رفتم نرمی پیدا نکردم
با اینکه الآن تو آذریم فقط خاستم بگم خدافظ ای ماهی که نفهمیدم چطور گذشتی !!!ایشالا دی و بهمن طولانی تر از تو باشن
راستی من دیروز رفتم سنجش هم لینک ثبت نام و هم ویرایش فعال بود (دیگه همه ایرانیارو میشناسن .... دیقه ۹۰و...
سلام بچه ها ...خدا قوت به همگی
درسته الان آذر ماه هست و کم کم داریم به خود روز کنکور نزدیک میشیم و مسلما از این به بعد هم باید بیشتر تلاش کنیم
اما یادتون باشه حفظ آرامش تو این بازه که تا کنکور مونده مهم تر از زمان های دیگه ست
باآرامش و با توکل البته با پشتکار زیاد تلاش کنیم بهتر از اینه که از گذر روزها واسه خودمون منبع اضطراب درست کنیم
Aurora، در تاریخ ۰۸ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
اینجا ادامه بدید :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.