(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط: چه فرقی بین این ۴۶۹کامپیوتر-کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر و
۶۳۵ مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر وجود داره من یادم نمیاد کدومو زدم ؟؟؟؟؟ منم مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر هستم
ناپیوسته اونهایی هستد که کنکور کاردانی به کارشناسی دادن و رفتند کارشناسی
پیوسته اونهایی هستند که مستقیم تا لیسانش خوندن.
پس این چیه ۶۹۰ مهندسی کامپیوتر-نرم افزار؟
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: دوستان عرض سلام
ببخشین تو ردیف رشته کارشناسی چی رو باید بزنم
ماشاا.. اسم های جورواجور زیاد داره
۴۶۸ کامپیوتر-کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی سخت افزارکامپیوتر
۴۶۹ کامپیوتر-کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر
۶۳۵ مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر
۶۸۸ مهندسی کامپیوتر
۶۸۹ مهندسی کامپیوتر-سخت افزار
۶۹۰ مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
رشته من مهندسی تکنولوژی نرم افزاره ناپیوسته
میشه مورد ۴۶۹ ؟
با این حساب مورد ۶۳۵ هم که میشه !!
حوزه امتحانی رو خودشون مشخص میکنن دوستان؟
میشه خودمون تعیین کنیم ؟
حتما ۶۳۵ مال پیوسته س دیگه
حوزه امتحانی هم هر شهری خواستی میتونی
با منطق خودم جواب خودمو دادم دیگه
چه فرقی بین این ۴۶۹ کامپیوتر-کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر و
۶۳۵ مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر وجود داره من یادم نمیاد کدومو زدم ؟؟؟؟؟ منم مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر هستم
منم پرسیدم کسی جواب نداد
خودم زدم ۴۶۹
چون من ناپیوسته خوندم ! مدرکمم زده مهندسی تکنولوژی نرم افزار گفتم حتما همین درست و منطقی تره
گفتم شاید اون یکی مال پیوسته باشه
(۲۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: (24 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط: چه فرقی بین این ۴۶۹کامپیوتر-کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر و
ناپیوسته اونهایی هستد که کنکور کاردانی به کارشناسی دادن و رفتند کارشناسی
پیوسته اونهایی هستند که مستقیم تا لیسانش خوندن.
آخه سه تا زده
ناپیوسته که مشخصه مال ناپیوسته س
دو تا میمونه
یکی رو مهندسی نرم افزار زده
یکی رو هم مهندسی تکنولوژی نرم افزار
منم کنکور کاردانی به کارشناسی دادم رفتم دانشگاه ولی تو حساب کاریریم تو سایت دانشگاه زده رشته تحصیلی مهندسی تکنولوژی نرم افزارکامپیوتر .
بچه ها کامپایلر بدجوری رو اعصابمه تو دانشگاه پاسش نکردم الانم از رو کتاب فردین شاپوری دارم می خونم کلا نمی فهمم چه هست این درس؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کامپایلر بدجوری رو اعصابمه تو دانشگاه پاسش نکردم الانم از رو کتاب فردین شاپوری دارم می خونم کلا نمی فهمم چه هست این درس؟؟؟؟؟؟؟