(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: (24 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ)malayer نوشته شده توسط: (24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)f.b نوشته شده توسط: سلام
ماهان توی سرفصل های کنکور ازمایشی دروس پایه سیستم عامل و پایگاه رو گذاشته ولی الگوریتم پیشرفته نیست.
واقعا مشخص نیست باید خوند یا نه؟؟اگر دوستان دیگه هم از اساتیدشون ( جزئ طراحان کنکور هستن )سوال کنن و نتیجه رو بگن ممنون میشم.
دوستان من از اساتید شریف پرسیدم.گفتند لازم نیست دروس پایه خوند تو سیستم و پایگاه.
از بچه های دانشگاه تهرانم پرسیدم اینو گفتند.
lمنم پرسیدم.گفتن دروس پایه سیستم و پایگاه کارشناسی نیاز نیست.ماهان و بقیه موسسات هم نمیدونن چی باید بزارن جز سرفصل ها.چون هر سال کنکور دکتری هرسال تغییرات زیادی داره.
(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ)parla نوشته شده توسط: سلام دوستان ، من ازتون ی سوالی داشتم اگ ممکنه راهنمایی کنید
من برای دروس ارشد واقعا نمیدونم چی بخونم ![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
کتاب " اصول والگوریتم سیستم های توزیع شده" از اقایان تننبام و وان استین بنظرتون برای سیستم پیشرفته کافیه؟واینکه تمام کتاب باید خونده بشه ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
چون یکم حجمش زیادی زیاده
:blush وبرای پایگاه پیشرفته ایا کتاب پایگاه داده اقای روحانی رانکوهی کفایت می کنه؟؟![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
دوستان شما برای تست دروس ارشد از چه منابعی استفاده می کنید؟؟
اره .همینا خووبه.تو همین تاپیکو رو بخون ،گفتن چه مباحثی هست.چه کتابایی هست؟
سلام ببخشید اسلایدها و فیلم طراحی الگوریتم دکتر قدسی را از کجا میتونم بطور کامل پیدا کنم
کمممممممممممممممممممممممک لطفآ
سلام ببخشید اسلایدها و فیلم طراحی الگوریتم دکتر قدسی را از کجا میتونم بطور کامل پیدا کنم
کمممممممممممممممممممممممک لطفآ