(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)mona23 نوشته شده توسط: بچه ها من مقالم رو توی سایتی که Berkeley دادن پیدا کردم از نظر رنکینگ.تصویرش رو ضمیمه کردم.میشه در مورد چیزایی که نوشته یه نفر شفاف سازی کنه.
اینم تصویر رنکینگ مقاله:
این ژورنال دو قسمت داره , و کیفیت هردو هم تو قسمت عالی هستش
حالا توی قسمت journal ranking همین سایت , فیلدها applied mathmatics رو وارد کنید بعدش تما ژورنال ها رو توی این سایت می تونید بیارید و ببینید که چقد معتبره نسبت به ژورنال های همین حوزه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و صد البته برید توی سایت خود همین ژورناله (همه ژورنالهای الزویر این قسمت رو دارن ):
توی این قسمت مثلا :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خب سه تا فیلد دارید. مثلا تو فیلد authors میتونید ببینید که بیشتر توی چه کشورهایی تو این ژورنال مقاله دادن
مثلا تو این ژورناله چین هزار ماشاا... نزدیک ۲۰۰۰تا نویسنده داره و مثلا کشور آمریکا ۳۷۶ نویسنده داره پس به نظرم این زیاد خوب نیس چون چینی ها توش زیاد مقاله دادن!!!!
همچنین توی این قسمت :
میانگین زمان ریواز رو گفته که ۴۸ هفتس و برای چاپ شدن مقالات هم ۵۴ هفته .
موفق باشید