۰
subtitle
ارسال: #۱

رقابتها در مدار منطقی
سلام
ببخشید من این قسمت critical race را هر چی از رو پوران و مقسمی میخونم کامل واسم جا نمی افته(( چیکار کنم؟
آقای اجلالی هم سر کلاساش گفته مهم نسیت رقابتها!!!
چیکار کنم؟دلم میخاد بفهممش!
ببخشید من این قسمت critical race را هر چی از رو پوران و مقسمی میخونم کامل واسم جا نمی افته(( چیکار کنم؟
۰
ارسال: #۲

RE: رقابتها در مدار منطقی
(۱۰ دى ۱۳۸۹ ۰۶:۰۱ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: سلام
کنکور سال ۹۰ که گذشت اما برای کنکور سال ۹۱ میگم. دکتر اجلالی نگفتهاند که این مهم نیست و اتفاقاً اگر جزوه ایشان را نگاه کنید این قسمت را خیلی خوب توضیح دادهاند. ایشان سر کلاس گفتند از بحث مدارهای آسنکرون در همین حد race و hazard کافی است و سایر مباحث آسنکرون خارج از سرفصل است و اگر هم سؤال بیاید به دلیل خارج از سرفصل بودن حذف خواهد شد.
۰
ارسال: #۳

رقابتها در مدار منطقی
هیچ کتابی مانو نمیشه!من خودم از مانو خوندم این قسمتها رو(وکل منطقی رو-همه رو تو کنکور درست زدم)،به نظرم این جور مباحثو همیشه از کتاب های مرجع بخونین
ارسال: #۴

RE: رقابتها در مدار منطقی
(۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: هیچ کتابی مانو نمیشه!من خودم از مانو خوندم این قسمتها رو(وکل منطقی رو-همه رو تو کنکور درست زدم)،به نظرم این جور مباحثو همیشه از کتاب های مرجع بخونینمن هم این موضوع رو تایید می کنم.کتاب پوران پژوهش فصل مربوط به مدارات آسنکرون رو اصلا خوب نگفته و برا این فصل به نظر من از کتابهای مرجع استفاده کنید.
۰
ارسال: #۵

رقابتها در مدار منطقی
نلسون چطوره؟
پس چرا همه می گن نلسون فقط برا مدار عالیه؟!
پس چرا همه می گن نلسون فقط برا مدار عالیه؟!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close