تالار گفتمان مانشت
رقابت ها در مدار منطقی - نسخه‌ی قابل چاپ

رقابت‌ها در مدار منطقی - hsh88 - 10 دى ۱۳۸۹ ۰۶:۰۱ ب.ظ

سلام
ببخشید من این قسمت critical race را هر چی از رو پوران و مقسمی میخونم کامل واسم جا نمی افتهSad(( چیکار کنم؟
آقای اجلالی هم سر کلاساش گفته مهم نسیت رقابتها!!!
چیکار کنم؟دلم میخاد بفهممش!

RE: رقابت‌ها در مدار منطقی - nazari.hooshang - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ

(۱۰ دى ۱۳۸۹ ۰۶:۰۱ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط:  سلام
ببخشید من این قسمت critical race را هر چی از رو پوران و مقسمی میخونم کامل واسم جا نمی افتهSad(( چیکار کنم؟
آقای اجلالی هم سر کلاساش گفته مهم نسیت رقابتها!!!
چیکار کنم؟دلم میخاد بفهممش!

کنکور سال ۹۰ که گذشت اما برای کنکور سال ۹۱ میگم. دکتر اجلالی نگفته‌اند که این مهم نیست و اتفاقاً اگر جزوه ایشان را نگاه کنید این قسمت را خیلی خوب توضیح داده‌اند. ایشان سر کلاس گفتند از بحث مدارهای آسنکرون در همین حد race و hazard کافی است و سایر مباحث آسنکرون خارج از سرفصل است و اگر هم سؤال بیاید به دلیل خارج از سرفصل بودن حذف خواهد شد.

رقابت‌ها در مدار منطقی - inteligentium - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ ب.ظ

هیچ کتابی مانو نمیشه!من خودم از مانو خوندم این قسمت‌ها رو(وکل منطقی رو-همه رو تو کنکور درست زدم)،به نظرم این جور مباحثو همیشه از کتاب های مرجع بخونین

رقابت‌ها در مدار منطقی - mehrdad123 - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ ب.ظ

نلسون چطوره؟
پس چرا همه می گن نلسون فقط برا مدار عالیه؟!

RE: رقابت‌ها در مدار منطقی - mfXpert - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ق.ظ

(۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط:  هیچ کتابی مانو نمیشه!من خودم از مانو خوندم این قسمت‌ها رو(وکل منطقی رو-همه رو تو کنکور درست زدم)،به نظرم این جور مباحثو همیشه از کتاب های مرجع بخونین
من هم این موضوع رو تایید می کنم.کتاب پوران پژوهش فصل مربوط به مدارات آسنکرون رو اصلا خوب نگفته و برا این فصل به نظر من از کتابهای مرجع استفاده کنید.