(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)master of net نوشته شده توسط: منم راجع به این زمینه میخواستم بدونم
از اون اطلاعاتی که تا حالا گیر اوردم اینجوری فهمیدم که:
تبریز دروس مخابرات امن را اساتید مخابرات ارائه میدن.یادمه اذیت کن و بد نمره ده بودن دروس بیس ریاضیاتی داره گویا.این یه کم منو ترسوند. و اینکه سال اولشه و موش ازمایشگاهی میشینو .... خلاصه بچه ها اینجور میگفتن.
برا صنعتی و مدنی هم از دوستام پارسال میگفت من با تحقیق فهمیدم ارومیه بهتره رفتم اونجا
شنیدم مدنی اساتیدش جوونن حالا نمیدونم این مزیته یا عیبه.....خودمم موندم چیکار کنم........
ممنونم دوست خوبم.
از یکی از دوستانی که کارشناسی رو دانشگاه صنعتی ارومیه خونده همین سوال رو پرسیدم. لطف کردن و این طور جواب دادن:
"دانشگاه تبریز گرایش مخابرات امن میگیره که در اصل با شبکه مرتبطه و به نظر اگه اینو در نظر بگیری اول تبریز بعد صنعتی ارومیه بعد مدنی.
اما اگه خود ای تی بخوای بین مدنی و ارومیه من ارومیه رو بهتر میدونم چون هیئت علمی ارشد تو
صنعتی ارومیه از اساتید خوب اون ناحیه هستن و بعضی هم از تهران بعضن میان ... درسته دانشگاه صنعتی ارومیه دانشگاهی که ۷ یا ۸ سال تاسیس شده و خیلی بزرگ نیست و یه سری مشکلات حاشیه ای داره اما از لحاظ هیئت علمی تو اون ناحیه به نظرم از مدنی شرایط بهتری داره و دوستان من هم الان دارن اونجا ارشد میخونن به نسبت راضی بودن .. چون ۲تا از همکلاسیام همون جا برای ارشد درخواست دادن و پذیرفته شدن به خاطر معدل و شرایط دیگه ..."
گفتم جوابش رو شما هم ببینین...
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)saminmir نوشته شده توسط: سلام منم رتبم طوریه ک تبریز و ارومیه رو میارم..به نظرتون ارزش داره ؟؟؟
بالاخره ارشد گرفتن از دانشگاه دولتی اونم با این تعداد کمی که تو رشته ی آی تی پذیرفته مشین کم هم نیست.
به این نکته توجه کنید. هرکسی نمیتونه ارشد آی تی دولتی بره...