زمان کنونی: ۰۲ دى ۱۴۰۳, ۰۱:۴۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: اونوقت چطور مقدار a اولی با b اولی برابر میشه؟
اینم سوال جالبیه که مارو به فکر فرومیبره!
دقیقا همین سوال باشه میشه که من بگم مستقل از متن نیست. به نظرم آقای جویباری درست میگه. an bm bm an مستقله نه این.
آقای جویباری درست میگن ولی جواب ایشون با سوال گفته شده متفاوته ،سوال anbncn هستش که گفته b رو با bb جایگزین کن وc رو با a جایگزین کن یعنی anbnbnan درست میشه که میشه wwr که طبق پیترلینز مستقل غیرقطعی هستش
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۳۹/۸+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۷۴ رتبه: ۶۱۵
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)F.ebrahimi نوشته شده توسط:
(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)hap777 نوشته شده توسط:
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: اونوقت چطور مقدار a اولی با b اولی برابر میشه؟
دقیقا همین سوال باشه میشه که من بگم مستقل از متن نیست. به نظرم آقای جویباری درست میگه. an bm bm an مستقله نه این.
آقای جویباری درست میگن ولی جواب ایشون با سوال گفته شده متفاوته ،سوال anbncn هستش که گفته b رو با bb جایگزین کن وc رو با a جایگزین کن یعنی anbnbnan درست میشه که میشه wwr که طبق پیترلینز مستقل غیرقطعی هستش
دوست عزیز bb به توان n با b ^n b^n فرق داره شما فصل اول نظریه رو بخون متوجه میشی.تازه حتی اگه اینی که شما میگی هم بشه باز مستقل از متن نیست
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:
(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)F.ebrahimi نوشته شده توسط:
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:
دوست عزیز bb به توان n با b ^n b^n فرق داره شما فصل اول نظریه رو بخون متوجه میشی.تازه حتی اگه اینی که شما میگی هم بشه باز مستقل از متن نیست
چرا باز مستقل از متن نیست؟ aها رو می ریزیم با b خالی می کنیم bها رو می ریزیم با a خالی می کنیم
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۳۹/۸+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۷۴ رتبه: ۶۱۵
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:
(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اینم سوال جالبیه که مارو به فکر فرومیبره!
چرا باز مستقل از متن نیست؟ aها رو می ریزیم با b خالی می کنیم bها رو می ریزیم با a خالی می کنیم
شما از کجا میخوای مشخص کنی که b های جدید از کجا شروع میشن؟
در ضمن شما جواب منو ندادی bb^n با b^n b^n از نظر شما یکیه؟
این همریختی به ما زبان a^n bb^n a^n رو میده که معادل میشه با a^n b^2n a^n که وابسته به متنه نه مستقل از متن و با a^n b^n b^n a^n که شما میگی فرق داره که من معتقدم اون هم مستقل از متن نیست
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:
(06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:
(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:
(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)hap777 نوشته شده توسط: دقیقا همین سوال باشه میشه که من بگم مستقل از متن نیست. به نظرم آقای جویباری درست میگه. an bm bm an مستقله نه این.
شما از کجا میخوای مشخص کنی که b های جدید از کجا شروع میشن؟
در ضمن شما جواب منو ندادی bb^n با b^n b^n از نظر شما یکیه؟
این همریختی به ما زبان a^n bb^n a^n رو میده که معادل میشه با a^n b^2n a^n که وابسته به متنه نه مستقل از متن و با a^n b^n b^n a^n که شما میگی فرق داره که من معتقدم اون هم مستقل از متن نیست
b^2n یعنی ۲n تا b داریم b^n b^n هم ۲n تا b است...وقتی به ته stack رسیدیم b های جدید رو می ریزیم.
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: b^2n یعنی ۲n تا b داریم b^n b^n هم ۲n تا b است...وقتی به ته stack رسیدیم b های جدید رو می ریزیم.
بعد از کجا میفهمیم که تعداد bهای اولی و دومی هردو nتا بوده؟
ببینید اینجا با استک فقط میشه یکی رو چک کرد:
۱- تعداد a های اولی با b های اولی
یا
۲- تعداد bهای اولی با bهای دومی
هر کدوم رو که چک کنید استک خالی میشه و اون یکی دیگه رو نمیشه چک کرد.
باهاتون ابراز همدردی میکنم چون منم اشتباه زدم!
(06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: b^2n یعنی ۲n تا b داریم b^n b^n هم ۲n تا b است...وقتی به ته stack رسیدیم b های جدید رو می ریزیم.
بعد از کجا میفهمیم که تعداد bهای اولی و دومی هردو nتا بوده؟
ببینید اینجا با استک فقط میشه یکی رو چک کرد:
۱- تعداد a های اولی با b های اولی
یا
۲- تعداد bهای اولی با bهای دومی
هر کدوم رو که چک کنید استک خالی میشه و اون یکی دیگه رو نمیشه چک کرد.
باهاتون ابراز همدردی میکنم چون منم اشتباه زدم!
آره فهمیدم نمیشه... فقط یه شکی که برام مونده اینه آخه این زیرمحموعه (n(a)=n(b است که اون مستقل از متن است!