(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ق.ظ)parmis.k نوشته شده توسط: با رتبه زیر چی و کجا میشه قبول شد توی IT
گرایش ۱و۴: ۹۶
گرایش ۲و۳: ۱۹۶
میشه تهران؟
jOpenLatexEditor('message_new','phpBB','')
سلام
من یه دونه از شما کمتر شدم. یعنی ۹۵ گرایش ۱و۴ IT رو آوردم.
به نظرت کجا قبول میشیم؟
یه نفر به ما یه چیزی بگه
شما روزانه خواجه نصیر قبولید .
والا روزانه خواجه نصیر رو میدونستم، اما آیا شبانه(یا آموزش محور) یکی از دانشگاه های خوب تهران هم میشه قبول شد؟
کسی راجع به خواجه نصیر اطلاعات داره، به نظرتون خوبه برم؟(آخه من احتمالا از سهمیه نفرات برتر بتونم استفاده کنم و دانشگاه اصفهان خودمون بتونم بمونم، با این حال دانشگاه اصفهان بهتره یا خواجه نصیر؟)
یکی از دوستای من پارسال با ۱۰۷ که روزانه مدیریت سیستم های اطلاعاتی قبول شد ... میگفت زیاد راضی نیست .... کلا ۲ تا استاد مرتبط با این رشته دارن که یکی ش تقریبا خوبه ... چون این رشته جدید هست معمولا استادای خوبی وجود نداره ....
در مورد دانشگاه های دیگه نمیدونم میشه قبول شد یا نه! ولی به نظر من آموزش محور اصلا نخونید ...
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۴ ب.ظ)IT-IT نوشته شده توسط: سلام میدونید شهریه واحد بین الملل شریف چقدر است؟
رتبه itتقریبا ۳۰۰
احتمال قبولی کجاهست
پارسال من قبول شدم و پیگیرش شدم ... فقط هزینه خوابگاه ماهی ۵۰۰ هزار بود که احتمالا امسال خیلی بیشتر میشه .... کل هزینه خوابگاه و دانشگاه به جز غذا روی هم برای ۲ سال میشه ۲۸ میلیون.
اگه دانشگاه شریف زنگ بزنید و به واحد بین الملل وصل کنن میتونید اطلاعات آپدیتتر بگیرید.