۰
subtitle
ارسال: #۱

بدست آوردن DFA کمینه
دوستان من سوال و جواب رو براتون پیوست کردم نکته ای که اینجا نمیفهمم اینه که صورت سوال اصلا DFA نیست و باید اول به DFA و پس
از اون به DFA کمینه تبدیل بشه.اما تو پاسخ بدون توجه به این نکته جواب رو بدست آورده
از اون به DFA کمینه تبدیل بشه.اما تو پاسخ بدون توجه به این نکته جواب رو بدست آورده
۰
ارسال: #۲

RE: بدست آوردن DFA کمینه
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: دوستان من سوال و جواب رو براتون پیوست کردم نکته ای که اینجا نمیفهمم اینه که صورت سوال اصلا DFA نیست و باید اول به DFA و پس
سوال اینجوریه که از q0 به q1 یالش باید ۰ باشه که میشه ۲ حالت
ارسال: #۳

(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: دوستان من سوال و جواب رو براتون پیوست کردم نکته ای که اینجا نمیفهمم اینه که صورت سوال اصلا DFA نیست و باید اول به DFA و پس
نه خب تو جوابش گفته که ? = ( δ(qo ,o سوال من دقیقا همینجاست! اگه به DFA تبدیلش کنیم باید ( δ(qo ,o به یک گره تله بره که اگه اینجوری باشه میشه ۳ حالت
ارسال: #۴

(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: دوستان من سوال و جواب رو براتون پیوست کردم نکته ای که اینجا نمیفهمم اینه که صورت سوال اصلا DFA نیست و باید اول به DFA و پس
نه خب تو جوابش گفته که ? = ( δ(qo ,o سوال من دقیقا همینجاست! اگه به DFA تبدیلش کنیم باید ( δ(qo ,o به یک گره تله بره که اگه اینجوری باشه میشه ۳ حالت
فکر کنم اون رو بهش می گن dfa کامل
۰
ارسال: #۵

سوال گفته dfa
dfa هم حالتی با دو تا ۱ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال: #۶

(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط: سوال گفته dfa
چی بگم))))) مدرسان اشتباه حل کرده حل ما درسته
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: دوستان من سوال و جواب رو براتون پیوست کردم نکته ای که اینجا نمیفهمم اینه که صورت سوال اصلا DFA نیست و باید اول به DFA و پس
فکر کنم اون رو بهش می گن dfa کامل
نه کلا تابع انتقال DFA یک تالع کامله و باید برای هر ورودی و توی هر حالتی که باشیم یک گذر تعریف شده باشه
۰
ارسال: #۷

منم تو کنکورهای سالای قبل یه سوال دیدم که باید بدون حالت تله طراحی میشد تا به جواب برسه
ارسال: #۸

(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ)m-behdad نوشته شده توسط: منم تو کنکورهای سالای قبل یه سوال دیدم که باید بدون حالت تله طراحی میشد تا به جواب برسه
حالا فرض کنیم حفظ کنیم که نباید حالت تله رو در نظر بگیریم اما این با تعریفی که از DFA داریم متناقضه اگه اینجوری باشه تو الگوریتم تبدیل NFA به DFA نباید برای گذر های تعریف نشده به گره تله بریم و جدای از این ها با قطعی بودن تابع گذر متفاوته
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close