۰
subtitle
ارسال: #۱

نمودار ER
نمودار ER روبرو را در نظر بگیرید با فرض آنکه در موجودیت کارمند ۲۰۰ رکورد و در موجودیت پروژه نیز ۵۰ رکورد موجود میباشد،حداقل و حداکثر تعداد رکورد ها در پیوند طبیعی این دو موجودیت چیست؟؟؟
آی تی ۸۵
جواب۲۰۰و۱۰۰۰
حداکثرشو میفهمم اما حداقلشو با توجه به اینکه کارمند اختیاری هست متوجه نمیشم
آی تی ۸۵
جواب۲۰۰و۱۰۰۰
۰
ارسال: #۲

RE: نمودار ER
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: نمودار ER روبرو را در نظر بگیرید با فرض آنکه در موجودیت کارمند ۲۰۰ رکورد و در موجودیت پروژه نیز ۵۰ رکورد موجود میباشد،حداقل و حداکثر تعداد رکورد ها در پیوند طبیعی این دو موجودیت چیست؟؟؟
آی تی ۸۵
جواب۲۰۰و۱۰۰۰
سلام به نظر من اشتباهتون اینجاست که موجودیت کارمند اختیاری نیست بلکه اجباری و بنابراین مقدار حداقل ۲۰۰ خواهد بود. این مدل نمایش مربوط به نحوه نمایش در مدل EER هستش که مشارکت اجباری (total)رو با دایره نشون میدن. (البته با توجه به اون مطالبی که من در کتاب مقسمی خوندم!)
ارسال: #۳

(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)s.zolfaghari نوشته شده توسط:(17 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: نمودار ER روبرو را در نظر بگیرید با فرض آنکه در موجودیت کارمند ۲۰۰ رکورد و در موجودیت پروژه نیز ۵۰ رکورد موجود میباشد،حداقل و حداکثر تعداد رکورد ها در پیوند طبیعی این دو موجودیت چیست؟؟؟
آی تی ۸۵
جواب۲۰۰و۱۰۰۰
سلام به نظر من اشتباهتون اینجاست که موجودیت کارمند اختیاری نیست بلکه اجباری و بنابراین مقدار حداقل ۲۰۰ خواهد بود. این مدل نمایش مربوط به نحوه نمایش در مدل EER هستش که مشارکت اجباری (total)رو با دایره نشون میدن. (البته با توجه به اون مطالبی که من در کتاب مقسمی خوندم!)
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: رجوع کنید به این تاپیک:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آخرش یعنی دایره میشه اجباری؟؟؟
اینجوری تست ۸۷ و ۸۵ درسته جوابش
۰
۰
۰
ارسال: #۶

کلا اگه توضیحات مقسمی رو بخونین فقط گیج میشین من کلا یه جور دیگه میگم :
پروژه به صورت total در رابطه شرکت کرده کارمند به صورت partial
total یعنی چند تا که میتونست با ۲ تا خط هم نشونش بده. total اجباری است و تمام نمونه ها باید شرکت کنن
partial رو شما یک در نظر بگیرین! با یک خط هم میتونن نشونش بدن .partial اختیاری است لزوما همه شرکت نمیکنن ولی حداقل یکی هست
کلا واسه اینکه سریع درک کنین به جای کارمند فک کنین "شخص"
به جای پروژه فک کنین "محل تولد"
حداقل از این ۲۰۰ نفر چن نفر توی این ۵ شهر متولد شدن؟ چون طرف شخص(کارمند) اجباری است همه شرکت میکنن و طرف محل تولد(پروژه) در join در یک شهر هم متولد شده باشن(همون حداقل یکی) و بقیه شرکت نکنن میشه ۲۰۰*۱=۲۰۰
حداکثر هم باز این ۲۰۰ که باید باشن و اون ۵ شهر نیز شرکت مینن ۲۰۰*۵=۱۰۰۰
total یعنی چند تا که میتونست با ۲ تا خط هم نشونش بده. total اجباری است و تمام نمونه ها باید شرکت کنن
partial رو شما یک در نظر بگیرین! با یک خط هم میتونن نشونش بدن .partial اختیاری است لزوما همه شرکت نمیکنن ولی حداقل یکی هست
حداقل از این ۲۰۰ نفر چن نفر توی این ۵ شهر متولد شدن؟ چون طرف شخص(کارمند) اجباری است همه شرکت میکنن و طرف محل تولد(پروژه) در join در یک شهر هم متولد شده باشن(همون حداقل یکی) و بقیه شرکت نکنن میشه ۲۰۰*۱=۲۰۰
ارسال: #۷

(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: کلا اگه توضیحات مقسمی رو بخونین فقط گیج میشین من کلا یه جور دیگه میگم :
پس اینجا دایره یعنی اجباری
۰
ارسال: #۸

تو یه تاپیک دیگه هم مشابه این سوال رو پرسیده بودید
تحلیلش اینجا هم درست جواب میده
کارمند اجباری توی یک یا چند پروژه شرکت می کند (حداکثر۵)
پروژه اختیاری یک یا چند کارمند دارد (حداکثر ۲۰۰)
پس برای کمینه شدن باید در رابطه اجباری، هر کارمند فقط در یک پروژه شرکت کند، که با توجه به تعداد کارمندان می شه ۲۰۰
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:
من این سوالا رو همیشه اینجوری تحلیل می کردم و به مشکل نخوردم !
استدلال شخصیه، قاعده و قانون نیست، ولی جواب میده
در یک رابطه کاردینالتی و مودالیتی یک موجودیت را در سمت همسایه قرار می دهیم !
یعنی دایره توخالی و ارتباط یک تایی مربوط به کارمند هستند -->کارمند اختیاری می تونه در یک پروژه شرکت کنه
| (اجباری) و ارتباط چندتایی هم متعلق به پروژه هستند --> یک پروژه اجبارا باید یک یا چند کارمند داشته باشه
تحلیلش اینجا هم درست جواب میده
کارمند اجباری توی یک یا چند پروژه شرکت می کند (حداکثر۵)
پروژه اختیاری یک یا چند کارمند دارد (حداکثر ۲۰۰)
پس برای کمینه شدن باید در رابطه اجباری، هر کارمند فقط در یک پروژه شرکت کند، که با توجه به تعداد کارمندان می شه ۲۰۰
۰
ارسال: #۹

سلام با عرض پوزش باید بگم که جواب حداقل ۵ هست به اینصورت که هر پروژه یک کارمند داشته باشه
ارسال: #۱۰

ارسال: #۱۱

(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: بر اساس چه رفرنسی؟
کتابهای مقسمی و کتاب مجموعه کنکورهای سازمان سنجش؛ ۲۰۰ و ۱۰۰۰ رو جواب اعلام کردن
البته من فقط کتاب پوران رو دیدم که همین حرفه منو زده
ولی تحلیلی هست که خودم دارم
به این معنی پروژه ها حتما در رابطه هستندو اگر یک کارمند همه پروژه ها رو بگیره میشه ۵ رکورد
۰
ارسال: #۱۲

یه راه حل ساده!
از سمت هر موجودیت نگاهی میکنید، علامت مودالیتی سمت مقابلشو براش بخونید
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
از سمت هر موجودیت نگاهی میکنید، علامت مودالیتی سمت مقابلشو براش بخونید
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close