(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط:
کد:
it is well documented that even experienced programmers misunderstand complex libraries such as MPI .Unfortunately,none of the current resource they have to clarify their understanding are satisfactory: the mixture of natural language and semi-formal notations used in standard documents can be misinterpreted,the behavior they observe through "experiments" conducted on actual platform only reveal how someone else has implemented the API ,and formal specifications. as they are written and made available ,are of little direct help to practitioners.with the move to multicores and other novel platforms,API specification emphasize "what" and not "how" may lead to more efficient implementations. program analysis,verification,and platform testing of API implementations all can benefit from formal specifications.
من خودم ترجمه کردم ولی یه جاهایی مفهوم رو نمی فهمم چی می خواد بگه اگه میشه کمک کنید .
واضح است که حتی برنامه نویسان مجرب نیز قادر به درک صحیح و کامل کتابخانههای پیچیدهای همچون MPI نیستند.
متاسفانه، هیچکدام از منابع کنونی که آنها باید برای درک بهتر از آنها بهره ببرند راضی کننده و مناسب نیستند.
ترکیب زبان طبیعی و نمادهای نیمه رسمی استفاده شده در مستندهای استاندارد میتواند باعث سردرگمی و گمراهی شود.
رفتاری که آنها در طول آزمایشات مربوط به پلتفرمهای واقعی از خود نشان می دهند تنها نشان میدهد که چگونه کسی دیگری API را پیاده سازی کرده است.
مشخصه های رسمی که نوشته و در دسترس قرار میگیرند می تواند کمک اندکی به کارکنان بکند.
با رفتن به سوی پلتفرمهای چند هسته ای و جدید مشخصههای API که بر چه چیزی تاکید دارند تا چگونگی میتوانند باعث پیادهسازیهای کارامدتری شوند.
مشخصه های رسمی میتواند برای تحلیل برنامه، اعتبارسنجی. و تست پلتفرم پیادهسازیهای API مفید واقع شود.