(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)maryam... نوشته شده توسط: یا یسری مسائل مثلا مادر اقا دوماد میاد که برای اولین بار دختر خانوم رو ببینه حالا انقد نگااااااااااااااااااه می کنه دختره نمی دونه چیکار کنه زمین رو نگاه کنه اونم زل بزنه.................. واقعا خودم خندم گرفت
وااااااای این قسمتش واقعا بده. من خیلی از این قسمت بدم میاد. اصلا یه جورایی بهم بر میخوره.
مگه اومدن مجسمه بخرن؟!!!! حالا ببینیم موهاش بلنده کوتاهه. لاغره یا چاقه، قدش چطوریه.
دکتر فرهنگ خوب حرفی میزنه میگه اگه واسه دختر من خواستگاری خواست بیاد که رسم داشتن اول مامان اینا بیان دخترمو ببینن بهشون میگم بیزحمت واستین سر کوچه وقتی داشت میرفت دانشگاه ببینینش
دکتر فرهنگ خیلی حرفای درستی میزنه که من همشو قبول دارم اما نمیدونم چکار کنم که مامانم اینا هم قبول کنن.
مثلا درمورد بحث استخاره تو خواستگاری! دکتر فرهنگ خیلی منطقی اصول استخاره رو میگه... کلی دلیل علمی و دینی میاره که اگه بخوای هم نمیتونی ردشون کنی!
با اینکه مامانم فرد تحصیل کرده و دانشگاه رفته ایه اما وقتی باهاش درمورد اینجور مسائل (مثلا همین استخاره) حرف میزنم بهم میگه من خیلی از تو تعجب میکنم این حرفا چیه میزنی!!
از نکات کنکوری خانوما هم اینه که وقتی رفتن سریع گل ها رو از تو دسته گل دربیارید. برعکس ازیه جایی با نخ آویزون کنید تا بهمون حالت خشک بشه. بعد هم بذارید تو گلدون...
دکتر فرهنگ واسه دخترا میگه خودتون باشید . کلی ارایش نکنید. کفش پاشنه بلند نپوشید که ۱۵ سانت پاشنه زیر شلوار داشته باشه و خودتونو قد بلند نشون بدید.
فردا روز اگه بهم محرم شدید بیچاره پسره برنگرده بگه پس بقیت کو؟؟
تو که قدت بلند بود، چی شدی یهو؟؟
چشماتم رنگی بوداا
(البته خیلی بعیده پسرا این چیزا رو تشخیص ندن)
و یک چیزی که خیلی به نظر من مهمه اینه که حتی اگه ۱۰۰% هم با نظر مامان باباتون مخالفین یا حتی اگه خدایی نکرده باهاشون مشکل دارید اما همیشه خیلی پشتشون باشید و احترام بذارید تا طرف هم به خودش اجازه نده فردا روز اگرم قسمت هم شدید چیزی درمورد خونوادتون بگه. چون یاد میگیره بهر حال. یاد میگیه احترام بذاره یا پیش خودش بگه بابا اینکه خودشم واسه پدر مادرش ارزش قائل نیست...