(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)ech000 نوشته شده توسط: مرسی دوست عزیز من اینارو قبلا دیدم رزومه اکثر اساتیدم خوندم ولی می خواستم از یه نفر بپرسم که بشناسه استادارو باهاشون کار کرده باشه...مثلا همین جهانشاهی که الان داره distributed system ارائه می ده سوادش چطوریه اگه بخوام باهاش تو زمینه Cloud کار کنم چیزی بلد هست یا نه؟آزمایشگاهی چیزی داره به ما بده تو دانشگاه یا نه؟
بعد یه سوال دیگه قزوین کلا آزمایشگاه شبکه درست حسابی داره یا نه؟چون چیزی که من دارم می بینم باید بیای فقط سر کلاس امتحان بدی نمره بگیری..از کار تحقیقاتی گویا خبری نیست!
آقا شرمنده من یه سوال دیگه ام ازت دارم
در مورد دروس جبرانی من خبر ندارم این مهندسی فناوری اطلاعات و شبکه ۲ چین دقیقا؟؟ما تو لیسانس فقط شبکه داشتیم ۱و۲ نداشت؟؟؟یعنی میکنن تو پاچمون؟چون من لیسانسم دانشگاه سرسری بودم راه میان یا نه؟
توی بعضی از قسمتای cloud کار میکنه ، نسبتا خوبه
اینجا کلا هرچی level استاد بالاتر باشه کمتر کمک میکنه ! مثلا یکی از دوستام با پروفسور فائز داره ، میگه بهم گفت میری کارا رو که انجام دادی میاری من ببینم
اونقدر وقت داری که سواد استادا رو از نظر خودت بررسی کنی ، بچه ها ی بهمن آخرای ترم استاد راهنماهاشون رو مشخص کردن !
آزمایشگاه رو نمیدونم چون دنبالش نبودم !
در مورد دروس جبرانی هم کلا اگه آی تی خونده باشی جبرانی نمی خوری این فناوری اطلاعات ۱ و ۲ و شبکه ۲ هم از درسای کارشناسی آی تی هستن ، اگه آی تی نخونده باشی باید چندتا شون رو پاس کنی این که کدوما باشن بستگی به نظر مدیر گروه داره
کاری هم به اینکه لیسانس سراسری باشه یا نه ندارن ! اتفاقا چون سراسری بودی باید درس وصایا امام روهم پاس کنی !