A Quick Start Guide to Cloud Computing . این کتاب رو ضمیمه کردم. پیشنهاد می کنم ۳ ۴ فصل اولش رو بخونید. هم ساده گفته هم متنش روونه. دید خوبی بهتون می ده و با اصطلاحات آشنا میشین. من کتاب های دیگه ای هم خوندم مثل Cloud Computing Principles & Paradigms ولی این کتاب متن ساده تری داره.
بعد از اون هم مقاله Above the Clouds: A Berkeley View of Cloud Computing رو که بخونید که بیشتر فوکوسش رو سرویس های موجوده. بعد از خوندن اینا دید بهتری به دست میارین.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دیگه باید برین تو کنفرانس ها بگردین و ببینین موضوعات جدید چجوریاس یا اصلا شما به چه مبحثی بیشتر علاقه دارید. تو چه لایه ای دوست دارید کار کنید و ... و دیگه به صورت خاص رو اون موضوع کار کنید.
یه پیشنهاد دوستان هم دارم. سعی نکنید تمام مقاله های اینرنت رو دانلود کنید. چون اکثرا خونده نمیشن. مقاله ای که فقط تو هارد دیسکتون خاک بخوره به هیچ دردی نمی خوره. اگر مقاله ای رو خلاصه اش براتون جالب بود بخونیدش و بعد برید سراغ بعدی. اینترنت واسه این ساخته شده که شما همه چیزو نریزین تو هاردتون و آنلاین دسترسی داشته باشین. امیدوارم کمک کرده باشم.