(۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ)oli92 نوشته شده توسط: lyrebird نوشته شده توسط: به نظر من مشکل اصلی از طرف خودمونه. وقتی به راحتی قبول می کنیم که فاصله اعلام نتایج نهایی کنکور تا برگزاری کنکور سال بعد ۵ ماه باشه، و از طرف دیگه فاصله برگزاری کنکور تا اعلام نتایجش ۷ ماه باشه (!!!!)
باهات موافقم. (شاید نوشته ام ابهام داشته باشه) منظورم این نبود که با این شرایط کنار بیاییم. اینکه یه سری چیزها رو یاد نگیریم هم خیلی بد نیست. بیشتر می خواستم با این بیان، تفاوت میان انتظارات و خواسته هامون رو با شرایط موجود بیان کنم.
مطمئنا برای رسیدن به زندگی بهتر هر کس باید خودش رو مسئول بخشی از شرایطش بدونه و اگه می خواد تغییری ایجاد بشه، اون تغییر از درون خودش باید شروع شه.
صحبت من هم در ادامه صحبت های شما بود، نه در مقابلش.
من یک بار از طریق سیستم پاسخگویی سایت سنجش درخواست کردم که در مورد برنامه زمانبندی برگزاری کنکور و اعلام نتایجش تجدید نظر کنند، طبق معمول وعده دادند که پیگیری می کنیم (و البته نتیجه پیگیری هاشون این شد که امسال یک هفته زودتر کنکور برگزار شد!)
بعد از اون تصمیم گرفتم با سازمان سنجش مکاتبه کنم و خواستم همراه با همه افراد معترض این کار رو انجام بدم که موثر باشه. اینجا یک نظرسنجی گذاشتم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینم نتیجه اش:
۴ رأی بله، ۲ رأی خیر !
(۲۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)mehdi.nine نوشته شده توسط: فک کنم در میان علما درباره اینکه کدوم گزینه رو به عنوان گزینه درست اعلام کنن اختلاف افتاده
تازه این دور اول اختلافاته که اگه حل بشه کلید اولیه رو میذارن. بعدش دور دوم اختلافات شروع میشه و این داستان همچنان ادامه داره .....