۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۳۶ گسسته (IT 91)
دوستان عزیز کسی می تونه راهنمایی کنه!؟
مرسی
مرسی
۰
۰
ارسال: #۳

سوال ۳۶ گسسته (IT 91)
سلام جواب کتاب سنجش برات می نویسم
"اصولا روابط هم ارزی و افرازهای روی همان مجموعه معادل یکدیگرند.مثلا روی یک مجموعه ۳ عضوی ۵ افراز وجود دارد و ۵ رابطه ی هم ارزی هم می توان نوشت. با این حساب تابعی که روابط هم ارزی را به افرازهای یک مجموعه نگاشت دارد هم یک به یک و هم پوشا می باشد."
شما فرمولی برای حساب کردن کل افرازهای یک مجموعه سراغ ندارید؟؟
"اصولا روابط هم ارزی و افرازهای روی همان مجموعه معادل یکدیگرند.مثلا روی یک مجموعه ۳ عضوی ۵ افراز وجود دارد و ۵ رابطه ی هم ارزی هم می توان نوشت. با این حساب تابعی که روابط هم ارزی را به افرازهای یک مجموعه نگاشت دارد هم یک به یک و هم پوشا می باشد."
۰
ارسال: #۴

سوال ۳۶ گسسته (IT 91)
(۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: عملیات من که اصن نمیدونم افراز چیهیه نگاه ۵ دقیقه ای رو پوران بنداز چیز خاصی نیستش امیر!به ازای هر رابطه هم ارزی میشه یه افراز نوشت و به عکس!
فکر کنم همین کلید این سواله و براساس این قضیه دو طرفه این سوال میشه گزینه ۲!
یعنی چون این رابطه معکوس پذیر هستش پس حتما یک به یک و پوشاست!
(۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ)fafajoon نوشته شده توسط: "اصولا روابط هم ارزی و افرازهای روی همان مجموعه معادل یکدیگرند.مثلا روی یک مجموعه ۳ عضوی ۵ افراز وجود دارد و ۵ رابطه ی هم ارزی هم می توان نوشت. با این حساب تابعی که روابط هم ارزی را به افرازهای یک مجموعه نگاشت دارد هم یک به یک و هم پوشا می باشد."درسته دوست عزیز!خیلی ممنون!خیالم راحت شد!
فرمول که نه!اما خب باید همه حالات رو در نظر بگیری!و بر اساس سه شرط هم ارزی روابط رو بسط بدی!
۰
ارسال: #۵

سوال ۳۶ گسسته (IT 91)
سلام. فکر کنم فرمولهای هم ارزی متناسب با اعداد استرلینگه. تعداد افرازهای مجموعه n عضوی به m زیرمجموعه برابر با Sn,m میشه.
۰
۰
ارسال: #۷

سوال ۳۶ گسسته (IT 91)
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close