سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - 8Operation - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
دوستان عزیز کسی می تونه راهنمایی کنه!؟ مرسی |
سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - Amir V - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ
عملیات من که اصن نمیدونم افراز چیه )) |
سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - fafajoon - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
سلام جواب کتاب سنجش برات می نویسم "اصولا روابط هم ارزی و افرازهای روی همان مجموعه معادل یکدیگرند.مثلا روی یک مجموعه ۳ عضوی ۵ افراز وجود دارد و ۵ رابطه ی هم ارزی هم می توان نوشت. با این حساب تابعی که روابط هم ارزی را به افرازهای یک مجموعه نگاشت دارد هم یک به یک و هم پوشا می باشد." شما فرمولی برای حساب کردن کل افرازهای یک مجموعه سراغ ندارید؟؟ |
سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - 8Operation - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: عملیات من که اصن نمیدونم افراز چیهیه نگاه ۵ دقیقه ای رو پوران بنداز چیز خاصی نیستش امیر!به ازای هر رابطه هم ارزی میشه یه افراز نوشت و به عکس! فکر کنم همین کلید این سواله و براساس این قضیه دو طرفه این سوال میشه گزینه ۲! یعنی چون این رابطه معکوس پذیر هستش پس حتما یک به یک و پوشاست! (۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ)fafajoon نوشته شده توسط: "اصولا روابط هم ارزی و افرازهای روی همان مجموعه معادل یکدیگرند.مثلا روی یک مجموعه ۳ عضوی ۵ افراز وجود دارد و ۵ رابطه ی هم ارزی هم می توان نوشت. با این حساب تابعی که روابط هم ارزی را به افرازهای یک مجموعه نگاشت دارد هم یک به یک و هم پوشا می باشد."درسته دوست عزیز!خیلی ممنون!خیالم راحت شد! فرمول که نه!اما خب باید همه حالات رو در نظر بگیری!و بر اساس سه شرط هم ارزی روابط رو بسط بدی! |
سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - Jooybari - 13 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ق.ظ
سلام. فکر کنم فرمولهای هم ارزی متناسب با اعداد استرلینگه. تعداد افرازهای مجموعه n عضوی به m زیرمجموعه برابر با Sn,m میشه. |
سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - white bird - 13 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ
جواب که گزینه ۲ میشه چرا شما میگید ۳؟؟؟؟؟؟ |
سوال ۳۶ گسسته (IT 91) - 8Operation - 13 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: جواب که گزینه ۲ میشهاشتباه تاپپی بود!مرسی |