(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ)bitsi نوشته شده توسط: سلام دوستان
کسی می دونه ترازه پردیس علوم تحقیقات هرمزگان چنده؟
دوست من با تراز ۴۵۱۵ قبول میشه؟
[quote='Manix' pid='131947' dateline='1348606141']
من دوتا اسکرین شات از صفحه واحدهای ارایه شده رشته نرم افزار علوم تحقیقات تهران گرفتم که داخلش ظرفیت باقی مونده کلاس ها هم مشخص شده، یکی از عکس ها مربوط به اول مهر(ابتدای ثبت نام ورودی های جدید) هست و دیگری چهارم مهر (یه روز بعد از ثبت نام)
شاید به دردتون بخوره و جواب بعضی از سوالاتون رو بتونید بگیرید.
البته برای تهران شمال ، اراک و محلات هم هست...
همچنین مکاترونیک کاشان.
اگر به نظرتون مفید بود اونا رو هم قرار میدم.
دوست عزیز میشه لطفا محلات رو هم بزاری؟
دوستان خیالتون رو راحت کنم.من پارسال تو تکمیل واحد علوم تحقیقات ساوه قبول شدم.تا اینکه امسال بعد از عید گفتند یک سری از واحد های بدون مجوز علوم تحقیقات رو برای اینکه مجوز بگیرن برای مدرک فارق التحصیلان تبدیل به پردیس کردن.الان یه واحد علوم وتحقیقات دارم که ماله تهرانه. و ۸ واحده دیگه که اونا هم علوم تحقیقاتن.مدرک ما پردیسی ها چی میشه.مثلا پردیس ساوه ،همدان،ایلام و....که اطراف کرمانشاه هستن به اسم واحد علوم وتحقیقاته کرمانشاه میخوره.چون کرمانشاه واحده علوم تحقیقاته و امکاناته لازم (هیئت علمیو..) رو داره.این از مدرکش.شهریه اش هم عین واحد های علوم وتحقیقاته.من پارسال ورودی ۹۰ بودم ۱میلیون وبیست هزار ریختم.اونی که امسال میاد ۱ میلیونو ۷۰ هزار میریزه.این ۵۰ تومن هم به خاطره درصدیه که دانشگاه آزاد هر ساله اضافه میکنم.کسایی هم که ترازشون بالای ۵۶۰۰ امید به قبولی داشته باشند.زیر ۵۶۰۰ یا بین الملل قشمن یا کیش که شهریه این دو واحد مستثنی اسنت وحدود ترمی ۳ میلیونو ۵۰۰ هزار در میاد.فکر میکنم دیگه جواب همه رو داده باشم.انتخاب رشته کنید ان شالا همون جایی که دوست دارید قبول میشید.