(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)rahil_free نوشته شده توسط: لطفا یکی از دوستان که میدونه تفاوت این سه تا رو از هر نظر.مدرک-هزینه و ... بگه
پردیس علوم و تحقیقات همدان
واحد علوم و تحقیقات همدان
واحد همدان
ممنون
از نظر هزینه هیچ تفاوتی نداره
واحد علوم تحقیقات همدان وجود نداره و فقط واحد همدان هست و پردیس علوم تحقیقات همدان
از نظر مدرک، پردیس ها پایین تر از واحد ها هستن.نتیجتا واحد همدان بالا تر از پردیس علوم تحقیقات همدان هست
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ)naser1990 نوشته شده توسط: سلام
لطفا درباره پردیس علوم تحقیقات قزوین هر کسی اطلاعات داره بگه. خیلی برام مهمه. من فقط می تونم اینو انتخاب کنم و اگه این کار و بکنم احتمالا هم قبول میشم.
سوالایی که دارم :
شهریه اش با واحد علوم تحقیقات فرق می کنه؟
واحد با پردیس فرقش چیه؟
مدرکش فرق داره؟
مرسی
شهریه پردیس های علوم تحقیقات با واحد های دانشگاه آزاد هیچ تفاوتی نداره
پردیس ها واحد های علوم تحقیقاتی بودن که که مجوز شوارای گسترش یا همچین چیزی نداشتن
امکانات کافی برای واحد مستقل بودن نداشتن و کما فی السابق ندارن (تعداد استاد هیئت علمی به دانشجو و ...).حالا این پردیس که اول اسمشون میاد به همین معنیه.یعنی واحد مستقل نیستن.تحت پوشش علوم تحقیقاتن.
دوست من که پردیس علوم تحقیقات همدان میره،میگفت پروپوزال هاشون تا قبل از اینکه پردیس بشن میومده تهران، و الان میره واحد همدان.و میگفت روی پایان نامه کسایی که قبل از پردیس شدن دفاع داشتن آرم علوم تحقیقات بوده و در حال حاضر آرم دانشگاه آزاد.
توی مدرک پردیس بودن قید میشه
ولی دوستان واقعا چه اهمیتی داره؟
من شخصا هنوز نفهمیدم حالا تو مدرک علوم تحقیقات بخوره یا نخوره چه مزیتی میتونه داشته باشه؟