(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)peyman.rasouli نوشته شده توسط: (27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ)sepand نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان خوب مانشتی من امروز از صبح دارم توی این انجمن پستای همه دوستانو میخونم و الان میخواستم ازتون کمک بخوام( خواهش میکنم راهنماییم کنید واقعا به راهنمایی حتی اگر جزیی باشه هم نیاز دارم)
من انتخاب اولم هوش مصنوعی واحد مشهد بود که رتبه ۷۵ و نمره(تراز) ۶۴۱۸ اوردم و مردود اعلام شدم و رتبه اخرین فرد قبولی ۲۳ و نمره ۷۲۷۸ بوده میخواستم بدونم امکانش هست بتونم مشهد قبول بشم؟
و سوال دوم اینکه اگر فقط مشهد را انتخاب کنم و قبول نشم واسه تکمیل ظرفیت بهمن (نوبت دوم تکمیل ظرفیت) امکان داره دوباره بتونم مشهد قبول بشم؟؟
لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه خیلی مهم هستش که بتونم مشهد قبول بشم حتی اگر برای ورودی بهمن باشه :|
من سراسری هم مجازی معماری بهشتی قبول شدم ولی چون لیسانس نرم افزار هستم ثبت نام نکردم و الان قیافم اینطوری شده :| من اصلا نمیدونم امسال چه اتفاقی افتاده توی کارنامه هام اخه من اصلا دروس تخصصی معماری بلد نبودم که!! اینم از نتیجه ازاد
تو رو خدا یکی بگه چند درصد احتمال داره هوش واحد مشهد قبول بشم
ممنون
سلام دوست عزیز ، به نظرم شما همون مشهد رو بزن احتمال قبولیت خیلی بیشتره چون حداقل ۵۰ نفر دیگه رو تو تکمیل برمیداره ، من جای شما بودم انتخاب اول رو مشهد میزدم بعد بقیه شهرها
ممنون دوست گرامی از توجه و پاسختون ولی من میخواستم بدونم که ایا اگر توی این نوبت تکمیل ظرفیت فقط مشهد را بزنم و قبول نشم امکانش هست توی تکمیل ظرفیت بعدی بتونم هوش مشهد قبول بشم؟؟؟ اصلا ایا تکمیل ظرفیت نوبت دوم هم صد در صد پذیرش میکنن یا نه؟؟ چون اگر من بجز مشهد شهرهای دیگه را هم انتخاب کنم و قبول بشم شانس شرکت در تکمیل ظرفیت بهمن ماه را از دست میدم, درسته؟
ممنون میشم اگر پاسخ این پرسشم را هم بدهید
به امید قبولی همه دوستان مانشتی