(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: سلام خواهش میکنم منو راهنمایی کنید دوستان
نمره ترازم ۶۳۳۲ نرم افزار تهران جنوب که قبول نشدم میدونم تکمیل تهران قبول نمیشم..میخواستم بدونم ایا امکانش هست ۱) قزوین ۲)کرج ۳) دماوند قبول شم فقط میدونم نرم افزار قزوین اخرین تراز قبولی ۶۴۷۸ بوده ..و ایا اساسا با توجه به اینکه امسال انتخاب تکمیل ظرفیت سراسری و به انتخاب داوطلب هست واحدهای علوم و تحقیقات اطراف تهران امید هست یا نه ؟ دانشگاه خوب و اساتید خوب برام خیلی مهم است و با توجه به اینکه از سال اینده احتمال داره که کنکور ارشد ازاد و سراسری یکی بشه ترجیح میدم امسال یه جای خوب قبول بش
درسته تراز اخرش این بوده ولی خیلی ا نمیرن اینا هم تو تکمیل بیشتر بر میدارن یعنی همین قزوین ممکنه تا ۶۰۰۰ بگیره .. میگن تو تکمیل ظرفیت میتونی انتخاب کنی دوباره .. حالا اخرین انتخابتو یه جا بزن که ترازش کمتر از همست ناامید نباش
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)casmany نوشته شده توسط: ، من ۶۸۰۰ شده ترازم ، تراز آخرین نفر ، ۶۹۷۷ بوده در نرم افزار تهران ، رتبه اش ۹۸ بوده ، من ۱۳۷ ام ، انتخابم تهران شمال بوده ، امکان هست تهران شمال یا تهران مرکز قبول بشم ؟
بلی :ی با احتمال بالا :ِی