(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)taktaz نوشته شده توسط: (23 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ)mohsennikbakht نوشته شده توسط: از دوستانی که اطلاع دارند میخواشتم بپرسم میشه چنین کاری کرد یعنی الان من برم دوره کاردانی بعد توی کنکور سراسرس ریاضی بعد اخذ کاردانی شرکت کنم
آره میشه با مدرک کاردانی توی کنکور سراسری شرکت کرد
ولی همینطور که کاربر Bache Mosbat هم گفتند اگه بخوای برای ارشد بخونی دیگه مهم نیست که قبلا کجا بودی
درسته که از لحاظ خیلی چیزها کاردانی و کارشناسی نا پیوسته خوندن خوب نیست ولی ارزش هم نداره دوسال از عمرتون را بخاطر کارشناسی پیوسته گرفتن تلف کنید
خیلیها از کارودانش و کاردانی شروع کردند و الان که دکترا گرفتند دیگه اسمی از گذشتشون برده نمیشه.
خب من خیلی اهل روحیه دادن الکی نیستم
البته میتونید تا حدی جبران کنید ولی واقعیت اینه که سوابق تحصیلی تا پایان عمر همراهتون هست. عبور از بعضی مراحل با داشتن مدرک کارشناسی ناپیوسته خیلی سخته. الآن مثل گذشته نیست که با داشتن ارشد بشه سریع رفت دکترا. یا با داشتن مدرک بشه سریع رفت هیئت علمی شد . چون متقاضی زیاده ماشاا.... تو مصاحبه دکترا روی این مراحل حساسند. البته قبلا" هم بشدت باین چیزا گیر میدادند. اینکه ایشان میگه نامی برده نمیشه از کاردانی ، اتفاقا" تا آخرین روز این سابقه در رزومه تون هست.
با اینحال نمیشه نا امید شد و میشه با قدرت ادامه داد و کمرنگش کرد ولی یادتون باشه سوابق تحصیلی ، معدل ، دانشگاههایی که درس میخونید همیشه دنبالتون هست و اگه تو زمینه های دیگه درخشان نباشید معمولا" در موقعیتهای مشابه با دیگران انتخاب نمیشید.
باز هم میگم تا حدی قابل جبران هستند ولی فراموش نمیشن.