۰
subtitle
ارسال: #۱

توضیح روش ساده سازی مک کلاسکی.
سلام .
یکی از بچه ها گفته بود که با این روش مشکل داره و نمی تونه درست متوجه بشه، این فایل رو گذاشتم
تا شاهکار خودم رو در توضیح یک مثال به نمایش بگذارم. . انشالله مفید باشه.
مثال از کتاب مدارهای منطقی - آقای مقسمی - سال ۸۴ !
یکی از بچه ها گفته بود که با این روش مشکل داره و نمی تونه درست متوجه بشه، این فایل رو گذاشتم
تا شاهکار خودم رو در توضیح یک مثال به نمایش بگذارم. . انشالله مفید باشه.
مثال از کتاب مدارهای منطقی - آقای مقسمی - سال ۸۴ !
۰
ارسال: #۲

مشکل با روش ساده سازی مک کلاسکی.
ببینید، هیچ اجباری نیست که از چه عددی بخوایم شروع به عددگذاری کنیم؛ چون تو مرحله بعدی (همون جدولی که عبارات اولیه ها یا piها رو قرار میدیم و بر اساس پوشش دهی piها جدول رو پر می کنیم)، piها و پوشش دهی شون مشخص خواهد شد. اگه مثلا من بجای pi-2 مثلا می نوشتم pi-3، باید تو جدول مقادیری که توسط pi-3 پوشش داده می شد رو می نوشتم. (درکل بگم که شماره گذاری اصلا مهم نیست). کتاب من قدیمیه - مقسمی ۸۴، شاید کتاب دیگه ای شماره گذاریش با مثال من فرق می کنه.
۰
ارسال: #۳

مشکل با روش ساده سازی مک کلاسکی.
تمام pi هایی رو که باید در خروجی بیان شماره گذاری کرده، وگرنه منظور خاصی نداشته فقط خواسته بگه ساده شده مدار داراری ۷ تا pi هستش
بعدا وقتی داره مدار رو ساده می کنه و pi و EPI هارو مشخص می کنه میاد از این شماره ها برای ارجاع به اون pi ها استفاده می کنه . یه جورایی داره اشاره گر میذاره تا خلاصه نویسی بشه
بعدا وقتی داره مدار رو ساده می کنه و pi و EPI هارو مشخص می کنه میاد از این شماره ها برای ارجاع به اون pi ها استفاده می کنه . یه جورایی داره اشاره گر میذاره تا خلاصه نویسی بشه
۰
ارسال: #۴

RE: مشکل با روش ساده سازی مک کلاسکی.
من فایل رو ویرایش کردم و از ۱ شماره گذاری کردم هر کی خواست دانلود کنه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close