|
|
توضیح روش ساده سازی مک کلاسکی. - نسخهی قابل چاپ |
|
توضیح روش ساده سازی مک کلاسکی. - azad_ahmadi - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
سلام . یکی از بچه ها گفته بود که با این روش مشکل داره و نمی تونه درست متوجه بشه، این فایل رو گذاشتم تا شاهکار خودم رو در توضیح یک مثال به نمایش بگذارم. . انشالله مفید باشه.مثال از کتاب مدارهای منطقی - آقای مقسمی - سال ۸۴ ! |
|
مشکل با روش ساده سازی مک کلاسکی. - esi - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
تمام pi هایی رو که باید در خروجی بیان شماره گذاری کرده، وگرنه منظور خاصی نداشته فقط خواسته بگه ساده شده مدار داراری ۷ تا pi هستش بعدا وقتی داره مدار رو ساده می کنه و pi و EPI هارو مشخص می کنه میاد از این شماره ها برای ارجاع به اون pi ها استفاده می کنه . یه جورایی داره اشاره گر میذاره تا خلاصه نویسی بشه |
|
مشکل با روش ساده سازی مک کلاسکی. - azad_ahmadi - 26 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ ب.ظ
ببینید، هیچ اجباری نیست که از چه عددی بخوایم شروع به عددگذاری کنیم؛ چون تو مرحله بعدی (همون جدولی که عبارات اولیه ها یا piها رو قرار میدیم و بر اساس پوشش دهی piها جدول رو پر می کنیم)، piها و پوشش دهی شون مشخص خواهد شد. اگه مثلا من بجای pi-2 مثلا می نوشتم pi-3، باید تو جدول مقادیری که توسط pi-3 پوشش داده می شد رو می نوشتم. (درکل بگم که شماره گذاری اصلا مهم نیست). کتاب من قدیمیه - مقسمی ۸۴، شاید کتاب دیگه ای شماره گذاریش با مثال من فرق می کنه. |
|
RE: مشکل با روش ساده سازی مک کلاسکی. - csharpisatechnology - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
من فایل رو ویرایش کردم و از ۱ شماره گذاری کردم هر کی خواست دانلود کنه
|