(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ)elahe-e نوشته شده توسط: دوستان سلام
من با تراز ۶۷۰۰ محلات قبول شدم و الان از انتخابم خیل پشیمونم چون کارنامه ها رو که دیدم تهران وقزوین رو میاوردم با توجه به این که ساکن تهران وشاغل هم هستم حیرون موندم که اگه من تکمیل ظرفیت شرکت کنم چی میشه آیا قبولی محلات ملغی میشه خواهشا هرکی میدونه جواب بده
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از امکان انتخاب رشته محل جدید در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خبرداد.
دکتر ناصر اقبالی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در آزمون کارشناسی ارشد امسال امکان انتخاب رشته محل مجدد برای قبول نشدگان در مرحله تکمیل ظرفیت فراهم شده است، اظهار کرد: داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد پذیرفته نشدهاند میتوانند در مجموعه امتحانی که شرکت کردهاند مجددا رشته محل انتخاب کنند.
وی افزود: از آنجایی که در آزمون کارشناسی ارشد امسال داوطلبان در یک مجموعه امتحانی شرکت کردهاند در صورتی که قبول نشده باشند میتوانند گرایشهای رشته امتحانی خود را که در مجموعه امتحانی قرار دارد، انتخاب کنند.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد ادامه داد: رشته محلهایی که در مرحله تکمیل ظرفیت اعلام میشود متشکل از برخی رشته محلهای پردیسهای علوم تحقیقات، رشته محلهایی جدید التاسیس و رشته محلهایی است که در مرحله ثبتنام پذیرفته شدگان اولیه تکمیل نشده بود.
اقبالی با اشاره به امکان انتخاب ۱۰ رشته محل در مرحله تکمیل ظرفیت برای قبول نشدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد گفت: برای کلیه داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد امسال قبول نشدهاند امکان این انتخاب فراهم شده است.
منبع همشهری آنلاین
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)shirin_abb نوشته شده توسط: بچه ها ، من از دانشگاه تهران شمال پرسیدم ، گفتند به احتمال خیلی زیاد تکمیل ظرفیت دارند و احتمالا تو همین مرحله ی انتخاب رشته هم هست
ممنون خبر عالیی بود.من همش نگران بودم نکنه تهران باز نشه
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ)شاپری نوشته شده توسط: دانشگاه آزاد هیچوقت تراز کشوری نگرفته !! همیشه همین آشو همین کاسه بوده!
اگه اینجوریه چرا هر شهر با هر شهر ترازش فرق داره؟؟؟ قزوین ۶۴۰۰! اراک۶۱۰۰! نجف آباد ۶۹۰۰! پس اینا چیه؟؟
امسال فرق میکنه...
حالا چه سراسری باشه چه نباشه بهتره دیگه سرش بحث نکنیم تا چند روز دیگه مشخص می شه..