زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۱:۱۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱)

ارسال: #۱۵۱
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۸:۰۸ ب.ظ
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱)
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط:  دیدین هنوز درگیر دکتری بودن
ان شا الله که تا آخر هفته بیاد
به خدا شدیم مضحکه(درست نوشتم؟) خاص و عام
فک و فامیل جک و جونور زنگ می زنن بهم می خندن میگن هنوز قراره بیاد؟
Ranaa چه جوری به سنجش ایمیل می زنی؟آدرس ایمیلش چیه؟

اینو راست میگی شدیم مضحک عام و خاص
بنفشه برو سایت سنجش تو گوشه سمت چپ سایت نوشته سیستم پاسخگویی بعد عضو سایت شو برو تو قسمت سوال ،گزینه کارشناسی ارشد انتخاب کن ،بعد یک گزینه هست که یکیش درخواست های عمومی هست انتخاب می کنی میره قسمت نوشتن سوال ،بخش رتبه اول و استعداد درخشان میزنی سوال می پرسی.
۳ ساعت بعد به من جواب دادن اگه همه یک ایمیل بزنن سازمان یک ذره درک میکنه که بلاتکلیفیم زودتر اقدام میکنه
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: ۸Operation , banafshe
ارسال: #۱۵۲
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۵۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ، توسط banafshe.)
Ranna
آمار گرفتم گفت جون مامانم ۴شنبه جواب اعلام میشه
هم خودش هم مامانش به روح اعتقاد دارن پس ۴شنبه میاد
به یکی از دوستام هم سنجش همون جواب Ranna رو داده

رفتم سایت سنجش رو دیدم یه متر پریدم لینک جدید گذاشتن
بعد دیدم اینه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

خدایا این سنجش رو بووووووووق بوووووووق

چرا رفتی چرا من بی قرارم به سر سودای آغوش تو دارم
۰
۰
ارسال: #۱۵۳
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۳۰ ب.ظ
امروز اداره ی آموزش دانشگامون کار داشتم بعد رفتم پیش مسئول ثبت نام ازش پرسیدم اینایی که تا آخر هفته اعلام میکنن از کی شروع می کنند؟ اونم گفت سازمان سنجش یا میگه از سال آینده یا میگه در اولین فرصت که اولین فرصت میشه از بهمن :||
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ۸Operation
ارسال: #۱۵۴
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۱:۵۰ ب.ظ
ثبت نام برا امسال هست پارسال اگه اشتباه نکنم ثبت نام ۲۲، ۲۳ بود اصل امکان نداره سال بعد باشه یا ترم بعد برای مثال واسه یک گرایش که ظرفیتش ۸ نفر هست فوقش ۲ نفر معرفی میکنن، ترم بعد که نمیشه واسه ۲ نفر کلاس بزارن اصلا با عقل جور در نمیاد
۰
۰
ارسال: #۱۵۵
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۰۳ ب.ظ
ارشد درس زیاد ارائه میشه و کلن باید ۷ یا ۸ تا درس رو بگیری
خیلی هم نامعقول نیستا
نامعقول ترش اینجاس که بعد از یک ماه دانشگاه ها قبول کنند که دانشجوا از مهر شروع کنند !!!
۰
۰
ارسال: #۱۵۶
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۰۹ ب.ظ
Sad RE: اطلاعیه
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  امروز اداره ی آموزش دانشگامون کار داشتم بعد رفتم پیش مسئول ثبت نام ازش پرسیدم اینایی که تا آخر هفته اعلام میکنن از کی شروع می کنند؟ اونم گفت سازمان سنجش یا میگه از سال آینده یا میگه در اولین فرصت که اولین فرصت میشه از بهمن :||
یکی از دوستام که اونم شرایطش مثه ماست سوال کرده بود از چند جا می گفت حتی یه عده گفتن ما تکمیل ظرفیت نداریم واین یعنی بهمن ورودی جدید نمی گیریم و میشه برای همون سال بعد....
متاسفانه اخبار تلخی بود ولی واقعیته....

دوستان عزیز به جای پیام خصوصی از طریق وبگاه با من در ارتباط باشید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۵۷
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۱۲ ب.ظ
اگه اینجوری بود سال قبلم نباید ثبت نام می کردن .
بعضی از دانشگاهام که خودشون مستقیماً پذیرش بدون کنکور می کنن تازه نتایج دادن .با نامیدی چیزی درست نمیشه انشالله همین ترم پذیرش می کنن امیدتون به خدا باشه.
۰
۰
ارسال: #۱۵۸
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ ب.ظ
Ranaa خانم دست میگن اما یه مشکل وجود داره!سال قبل کلاس شروعشون از مهر ماه بود نه از هفته آخر شهریور!تنها مسئله همینه!در ضمن خیلی از دانشگاهها بدون کنکوری هاشون رو گرفتن و خیلی خیلی بخوان لطف کنن یک نفر رو بپذیرن!اونهم با کلی مصاحبه و منت!

دوستان عزیز به جای پیام خصوصی از طریق وبگاه با من در ارتباط باشید.
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۵۹
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۳۰ ب.ظ
نگاه نگاه ۲ دقیقه نبودم بحث داغ شد
گفتم که اگه تا ۲۰ مهر جواب بیاد میشیم ورودی مهر وگر نه بهمن به همین بی مزه گی

اصن چرا انقدر خودمون رو اذیت کنیم منتظر بمونید و توکلتون به خدا باشه
خیلی از دانشگاه ها پذیرش بدون آزمونشون رو هنوز ثبت نام نکردن

۰
۰
ارسال: #۱۶۰
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۴۲ ب.ظ
منم همینو میگم بزارید نتایج بیاد ببینیم قبول میشم یا نه Smile بقیشو خدا بزرگه
۰
۰
ارسال: #۱۶۱
۱۷ مهر ۱۳۹۱, ۰۳:۰۰ ب.ظ
خداییش خودم هم روم نمیشه الان برم دانشگاه واسه ثبت نام

۰
۰
ارسال: #۱۶۲
۱۸ مهر ۱۳۹۱, ۰۵:۰۹ ب.ظ
Sad(((((((((
۰
۰
ارسال: #۱۶۳
۱۸ مهر ۱۳۹۱, ۰۵:۲۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ، توسط banafshe.)
قیافه ی همه الان همینجوریه حالا دعا کنید قیافه ها از این بدتر نشه

کسی هیچ خبر تازه ای نداره ؟

۰
۰
ارسال: #۱۶۴
۱۸ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۲۹ ب.ظ
سلاااااام وخسته نباشید به همه منتظران
منم امروز تماس گرفتم گفتن ۵ شنبه میره رو سایت ...اگه بره دیگه صبرش زیاده
راستی یه سوال مهم دارم متاسفانه تو صفحه ثبت نام من در انتظار بررسی نوشته ولی مال دوستمو تایید خورده...لطفا بگید ماله شمام تایید خورده یا همون در انتظاره بررسی مونده؟؟؟؟؟؟؟؟
۰
۰
ارسال: #۱۶۵
۱۸ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۴۱ ب.ظ
به یکی میگن ۴شنبه یکی ۵شنبه رسماً با این جایابی راهی تیمارستانمون می کننSad
مال منم در انظار بررسی فکر کنم مال دوستانم اینجور باشه ؟؟؟
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلود حل المسائل A First Course in Mathematical Modeling, 5th Edition jazana ۱ ۳,۳۴۶ ۱۳ آبان ۱۴۰۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: مرجان فهمیده
Star درخواست کمک و راهنمایی برای شرکت در آزمون ارشد marvelous ۹ ۸,۹۱۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  دکتری بدون آزمون wskf ۱ ۲,۴۸۵ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۶۴۹ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۳۴۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  انتخاب رشته آزمون ارشد ۹۹ mr_milad12 ۱ ۲,۶۹۱ ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: .:tarannom:.
  انتقال داده از ص a به ص b بدون php با js amirmtf ۰ ۲,۱۸۸ ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: amirmtf
  کسب درآمد از طریق ارزهای دیجیتال بدون سرمایه alem1 ۰ ۳,۲۶۲ ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: alem1
  نحوه محاسبه دفیق لگاریتم بدون ماشین حساب mcse2010 ۲ ۸۲,۳۹۲ ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: chemical_darton29
  راهنمائی در خصوص استفاده از سامانه سنجش HamidReza1 ۵ ۵,۶۱۱ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۶:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close