زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۲۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱)

ارسال: #۱۳۶
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۱۰ ب.ظ
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱)
شنبه هم از نیمه گذشت و نتایج نیومد...........باید این سازمان سنجش(!) رو به زباله دان تاریخ سپرد........مارو سرکار گذاشتن...دنیا سرکارشون بزاره....

دوستان عزیز به جای پیام خصوصی از طریق وبگاه با من در ارتباط باشید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۳۷
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۳:۲۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ، توسط banafshe.)
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  دانشگاه نیازی نیس که تایید کنه ک !!؟؟!!
ولی بازم میگم سررکااااررییییمممممم

جالب اینجاس که ۵روز قبل از سایت سنجش پرسیدم که جواب کی میاد؟ بهم گفت هفته ی دوم مهر ماه
دیشب دوباره پیام نوشتم که هفته ی دوم مهر هم تموم شد ولی هنوز جواب نیومد ک !!؟؟ بهم جواب داده دهه ی دوم مهر میادSmile)
الان اونا دارن مارو مسخره می کنن و بهمون می خندن؟ یا ما باید به بی تدبیریشون بخندیم؟
من سیستم دقیق رو می دونم
اسم ها رو میدن به دانشگاه ها این دست دانشگاه هست که تاتید کنه یا نه

واقعا اینو گفت؟
خب الان دهه ی دوم مهر هستیم دیگه
لابد میگه نه صده ی دوم قبل از دهه ی اول میلاد مسیح

چرا رفتی چرا من بی قرارم به سر سودای آغوش تو دارم
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۳۸
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۳:۴۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ، توسط ۸Operation.)
قبلا هم گفتم تنها جایی که ممکنه پیگیری کنه ۲۰:۳۰ هستش!اونم درصورتی که همه میل بزنن و جریان سرکارگذاشتن ملتو کامل شرح بدن و اینکه چقدر راحت با سرنوشت نخبگان دران بازی می کنن!!!تنها راهش همینه!!!

۲۰۳۰@iribnews.ir

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱
۰
ارسال: #۱۳۹
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۳:۴۹ ب.ظ
من کم آوردم از اضطراب و استرس دارم میمیرم پیر شدمSad حداقل دوستانی که ساکن تهرانن اطلاعی از سازمان بگیرن دسترسی واقعا سخته به این سازمانHuh
۰
۰
ارسال: #۱۴۰
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۳:۵۱ ب.ظ
اینهم نامه چندمی که من به ۲۰:۳۰ فرستام!حداقل اینو کپی کنید بفرستید به ۲۰:۳۰
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
با سلام
سازمان سنجش در تاریخ ۱ شهریور تا ۱۳ شهریور با یک اعلامیه رسمی از همه دانشجویان ممتاز کارشناسی (ناپیوسته و پیوسته) خواست که برای پذیرش بدون کنکور در سایت سنجش ثبت نام کنند،بعد به علت بی برنامگی های فراوان سازمان سنجش و بلاتکلیفی ممتازین پیام نور این ثبت نام تا تاریخ ۲۰ شهریور تمدید شد، بعد از اتمام ثبت نام در تاریخ ۲۴ شهریور و بدون هیچ برنامه دقیقی و اطلاع رسانی جامعی سنجش اعلام کرد که در هفته دوم مهر نتایج پذیرش اعلام خواهد شد، الان هفته سوم مهر است هیچ خبری از نتایج نیست و هر چه به سنجش تماس می گیریم هیچ کس جواب گو نیست!به راحتی مارا به مسخره گرفته اند!
باتوجه به بلاتکلیفی قشر عظیمی از ممتازین کشور واقعا جای تامل دارد که سنجش با این تعلل در معرفی ممتازین چگونه می تواند توقع داشته باشد که دانشگاههای این دانشجویان ممتاز را بدون کنکور بعد از سه تا چهار هفته از شروع سال تحصیلی پذیریش کنند!(آنهم با وجود نیاز به کلی مصاحبه و ...) بعد از خدا تنها امید ما به شماست!نه مسئولین سنجش جوابگوهستند نه دانشگاهها!لطفا شما پیگیری کنید!
براساس شواهد موجود بسیاری از دانشگاهها از پذیرش ممتازین با این تاخیر زیاد خودداری خواهند کرد و آن موقع تکلیف این دانشجویان ممتاز چیست؟! چه کسی می خواهد جوابگو باشد!؟ واصلا سنجش چرا باید این قدر بی برنامه باشد که مجبور شود چنین تاخیر های غیرقابل جبرانی داشته باشد؟!
آیا سرنوشت قشر ممتاز دانشجویان کارشناسی کشور را می توان به این راحتی به بازی گرفت و حتی جوابگوی آنها هم نبود؟!این است نخبه پروری؟!

۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Era_ahmadian
ارسال: #۱۴۱
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۴:۰۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ، توسط banafshe.)
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط:  من کم آوردم از اضطراب و استرس دارم میمیرم پیر شدمSad حداقل دوستانی که ساکن تهرانن اطلاعی از سازمان بگیرن دسترسی واقعا سخته به این سازمانHuh
خب من اطلاع از سازمان گرفتم دیگه
گفت جمعه تا شنبه میاد اینم نتیجه اش
سر کاریم شک نکنید

(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:  اینهم نامه چندمی که من به ۲۰:۳۰ فرستام!حداقل اینو کپی کنید بفرستید به ۲۰:۳۰
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
وقتی خود سنجش هم نمی دونه تکلیفش چیه ۲۰:۳۰ بره از چی گزارش بگیره؟از روحه سنجش؟
بچه ها سنجش مشکل اساسی داره ما فقط باید صبر کنیم با این چیز ها درست نمیشه
نمی دونم شاید بی تاثیر هم نباشه

۰
۰
ارسال: #۱۴۲
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۴:۲۹ ب.ظ
RE: اطلاعیه
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط:  وقتی خود سنجش هم نمی دونه تکلیفش چیه ۲۰:۳۰ بره از چی گزارش بگیره؟از روحه سنجش؟
بچه ها سنجش مشکل اساسی داره ما فقط باید صبر کنیم با این چیز ها درست نمیشه
نمی دونم شاید بی تاثیر هم نباشه
۲۰:۳۰ که بره گزارش بگیره واسه آبروی خودشونم که شده یه جواب درست میدن!مثه اینکه شما خبر ندارید از اوضاع سنجش و اینکه ۲۰:۳۰ هر هفته یه گزارش ار سنجش داره!من که هربار رفتم سنجش حسینی بای رو اونجا دیدم!فقط اون می تونه از اینا حرف بکشه!بچه های تربیت معلم دستشون به هیچ جا نمی رسید به شخصا شاهد بودم که حسینی بای به دادشون رسید!
حالا خود دانید!!!همینجور دست رو دست بزارید تا حضرات آقای سنجش به ریش هممون بخندن!

۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Era_ahmadian
ارسال: #۱۴۳
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ، توسط banafshe.)
آخی طفلکی سنجش همش داره به پیام نور و فنی حرفه ای می رسه طفلکی که نمی تونه همه رو با هم برسه
آخی طفلکی به روح هم اعتقاد نداره
تو رو خدا اول قرص اعصاب بخورین بعد رفرش کنین

دوستان
اگه فردا هم جواب نیاد چه کنیم؟

۱
۰
ارسال: #۱۴۴
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۲۶ ب.ظ
Smile))
اگه گفتین به چی دارم میخندم؟
۰
۰
ارسال: #۱۴۵
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  Smile))
اگه گفتین به چی دارم میخندم؟

به اینکه هممون سرکاریم
۲
۰
ارسال: #۱۴۶
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۵۸ ب.ظ
آره آره دقیقا Smile)
۱
۰
ارسال: #۱۴۷
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۵:۰۸ ب.ظ
RE: در مدح سازمان سنجش(!)
Confusedروزها می گذرد،ثانیه ها می آید***انتظار فرج از سنجش بیمار کشم!Confused
Big Grin

۰
۰
ارسال: #۱۴۸
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۵:۳۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ، توسط banafshe.)
عجججببببببب
خداییش ما رو چه جوری گذاشتن سر کار
اصن یه وضیه!!!!
مهر داره با بی مهری تموم میشه
کاش حداقل یه لینک می ذاشت می نوشت هر هر هر هر دلمون خوش بود یه لینک گذاشتن

۰
۰
ارسال: #۱۴۹
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۶:۳۸ ب.ظ
من ظهر ایمیل زدم سازمان سنجش گفت تا آخر هفته میاد
آخه کی میخواد صبر کنهSad
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: banafshe , 8Operation
ارسال: #۱۵۰
۱۶ مهر ۱۳۹۱, ۰۷:۴۰ ب.ظ
دیدین هنوز درگیر دکتری بودن
ان شا الله که تا آخر هفته بیاد
به خدا شدیم مضحکه(درست نوشتم؟) خاص و عام
فک و فامیل جک و جونور زنگ می زنن بهم می خندن میگن هنوز قراره بیاد؟
Ranaa چه جوری به سنجش ایمیل می زنی؟آدرس ایمیلش چیه؟

۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلود حل المسائل A First Course in Mathematical Modeling, 5th Edition jazana ۱ ۳,۳۴۶ ۱۳ آبان ۱۴۰۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: مرجان فهمیده
Star درخواست کمک و راهنمایی برای شرکت در آزمون ارشد marvelous ۹ ۸,۹۱۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  دکتری بدون آزمون wskf ۱ ۲,۴۸۵ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۶۴۹ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۳۴۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  انتخاب رشته آزمون ارشد ۹۹ mr_milad12 ۱ ۲,۶۹۱ ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: .:tarannom:.
  انتقال داده از ص a به ص b بدون php با js amirmtf ۰ ۲,۱۸۸ ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: amirmtf
  کسب درآمد از طریق ارزهای دیجیتال بدون سرمایه alem1 ۰ ۳,۲۶۲ ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: alem1
  نحوه محاسبه دفیق لگاریتم بدون ماشین حساب mcse2010 ۲ ۸۲,۳۹۷ ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: chemical_darton29
  راهنمائی در خصوص استفاده از سامانه سنجش HamidReza1 ۵ ۵,۶۱۱ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۶:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close