زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۲۷ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱)

ارسال: #۱۲۱
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۲۵ ب.ظ
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱)
من ۱ سال بخاطر استفاده کردن از این مزایا شب و روز تلاش کردم الان برام خیلی سخته بیخیال بشم Huhحتما خودشون با دانشگاها هماهنگ می کنن دیگه فقط برای دانشگاهای تهران احتمالا مشکل ساز باشه که قبول نکنن .
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۲۲
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۲۷ ب.ظ
هیچی نیست که با پول حل نشه
یه کم شیرینی !!!!! به مسئول خوابگاه میدینو حل میشه
سنجش سنجش چه اسم با شکوهی یاد برنامه ریزی و نظم و اطلاع رسانی به موقع میفتم

چرا رفتی چرا من بی قرارم به سر سودای آغوش تو دارم
۰
۰
ارسال: #۱۲۳
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  نگرانی من بیشتر از خوابگاس
آخه الان ته دیگ خوابگاه رو هم خوردن دیگه چیزی نمونده که
البته من امیدم در حد ۵% ولی بیشتر واسم جالب شده که چی میشه
می خوام ببینم سنجش چه جوری این کارشو جمع می کنه

خوابگاه میشه جور کرد فقط نتایج رو بدن و دانشگاه پذیرنده ثبت ناممون بکن کافیه
۰
۰
ارسال: #۱۲۴
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۲۹ ب.ظ
مشکل اینجاس که من فقط تهران رو زدم Smile)
خب دوستان چطور می شه خودمون رو مشغول کرد؟Smile)
۰
۰
ارسال: #۱۲۵
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط:  من ۱ سال بخاطر استفاده کردن از این مزایا شب و روز تلاش کردم الان برام خیلی سخته بیخیال بشم Huhحتما خودشون با دانشگاها هماهنگ می کنن دیگه فقط برای دانشگاهای تهران احتمالا مشکل ساز باشه که قبول نکنن .
راستش دارم فکر می کنم اون همه درسی که ۴ سال خوندیم بی فایده بوده
هر چی خدا بخواد توکل به خدا بچه ها موفق باشید

۰
۰
ارسال: #۱۲۶
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۳۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ، توسط Ranaa.)
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  مشکل اینجاس که من فقط تهران رو زدم Smile)
خب دوستان چطور می شه خودمون رو مشغول کرد؟Smile)

رتبه و معدلتون چند هست خیلی با جراتی که همرو تهران زدی ؟

(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط:  
(14 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط:  من ۱ سال بخاطر استفاده کردن از این مزایا شب و روز تلاش کردم الان برام خیلی سخته بیخیال بشم Huhحتما خودشون با دانشگاها هماهنگ می کنن دیگه فقط برای دانشگاهای تهران احتمالا مشکل ساز باشه که قبول نکنن .
راستش دارم فکر می کنم اون همه درسی که ۴ سال خوندیم بی فایده بوده
هر چی خدا بخواد توکل به خدا بچه ها موفق باشید

امیدمون به خداست نا امید نشید شما هم موفق باشید.
۰
۰
ارسال: #۱۲۷
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۴۰ ب.ظ
توی همین پروفایلم زده دیگه
خب من فعلا شیراز مشعولم بهتر از اینجا فقط میشه تهران دیگه
۰
۰
ارسال: #۱۲۸
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  توی همین پروفایلم زده دیگه
خب من فعلا شیراز مشعولم بهتر از اینجا فقط میشه تهران دیگه

آره خوب راست میگید بهتر از شیراز تهران هستش باز شما مشغول به تحصیل هستی بیکاری خیلی عذاب آورتره
۰
۰
ارسال: #۱۲۹
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ، توسط ۸Operation.)
من با چندتا از مسئولین تحصیلات تکمیلی دانشگاههای تهران ۱۰روز پیش صحبت کردم گفتن خوابگاهها پر شدن! اما خب همیشه یه چندتایی جای خالی نگه می داریم!اما در مورد این طرح سنجش حقیقتشو بگم یکم جدی نمی گرفتن!(یعنی مسخره هم می کردن!)کلا یه چی بگم دانشگاهها توی این یکی دو ساله به خاطر این طرح و پذیرش دکتری با سنجش مشکل پیدا کردن و کلی واسه هم دارن شاخ و شونه می کشن(البته بیشتر دانشگاههای تهران اینجوریه!)
به هر حال دعا می کنم همه دوستان بهترین جاها قبول شید و دانشگاه هم قبولتون کنه!!ولی توصیه می کنم واسه بدترین شرایطم خودتون رو آماده کنید!در ضمن این نکته رو یکی از دوستای سال قبل می گفت که سنجش به هر دانشگاه چند نفرو معرفی می کنه و اگه دانشگاه صلاح دید مثلا یک نفر از اونها رو با مصاحبه قبول می کنه!
همگی پیروز باشید...

در ضمن یک نکته رو هم بهش توجه کنید درسته سال قبل ۱۷هم اعلام کردن اما سال قبل شروع کلاس ها همون هفته اول مهر بود!اما امسال به خاطر انتخابات و ... شروع رسمی کلاس ها هفته آخر شهریور بود(هرچند بعضیا همون هفته اول مهر شروع کردن!)!به هر حال خدا می دونه این سنجش چه آشی پخته!تازه هیچ جا هم اعلام رسمی نکردن که فردا نتایج میاد و ممکنه حالا حالا ها سرکار باشیـــم....

دوستان عزیز به جای پیام خصوصی از طریق وبگاه با من در ارتباط باشید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۱
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۳۰
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:  من با چندتا از مسئولین تحصیلات تکمیلی دانشگاههای تهران ۱۰روز پیش صحبت کردم گفتن خوابگاهها پر شدن! اما خب همیشه یه چندتایی جای خالی نگه می داریم!اما در مورد این طرح سنجش حقیقتشو بگم یکم جدی نمی گرفتن!(یعنی مسخره هم می کردن!)کلا یه چی بگم دانشگاهها توی این یکی دو ساله به خاطر این طرح و پذیرش دکتری با سنجش مشکل پیدا کردن و کلی واسه هم دارن شاخ و شونه می کشن(البته بیشتر دانشگاههای تهران اینجوریه!)
به هر حال دعا می کنم همه دوستان بهترین جاها قبول شید و دانشگاه هم قبولتون کنه!!ولی توصیه می کنم واسه بدترین شرایطم خودتون رو آماده کنید!در ضمن این نکته رو یکی از دوستای سال قبل می گفت که سنجش به هر دانشگاه چند نفرو معرفی می کنه و اگه دانشگاه صلاح دید مثلا یک نفر از اونها رو با مصاحبه قبول می کنه!
همگی پیروز باشید...

من هم کما بیش از این حرفا اطلاع دارم امیدوارم که آخرش بخیر بگذره مرسی دوست مانشتی
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ۸Operation
ارسال: #۱۳۱
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۴۱ ب.ظ
سلام
نتایج کی میاد؟؟؟
۰
۰
ارسال: #۱۳۲
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ ب.ظ
دانشگاه نمونه ما که میگف ما فقط تا ترم ۸ تاییدیه ۱۰ درصد اولی رو میدیم منم همون تا ترم ۸ رو واسه سنجش فرستادم به نظرتون چی میشه تکلیفم؟ Sad((((
۰
۰
ارسال: #۱۳۳
۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۱۱:۰۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ، توسط banafshe.)
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ)hadirr نوشته شده توسط:  سلام
نتایج کی میاد؟؟؟
به چه نکته ی خوبی اشاره کردین Big GrinBig GrinBig Grin

(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:  من با چندتا از مسئولین تحصیلات تکمیلی دانشگاههای تهران ۱۰روز پیش صحبت کردم گفتن خوابگاهها پر شدن! اما خب همیشه یه چندتایی جای خالی نگه می داریم!اما در مورد این طرح سنجش حقیقتشو بگم یکم جدی نمی گرفتن!(یعنی مسخره هم می کردن!)کلا یه چی بگم دانشگاهها توی این یکی دو ساله به خاطر این طرح و پذیرش دکتری با سنجش مشکل پیدا کردن و کلی واسه هم دارن شاخ و شونه می کشن(البته بیشتر دانشگاههای تهران اینجوریه!)
همگی پیروز باشید...

در ضمن یک نکته رو هم بهش توجه کنید درسته سال قبل ۱۷هم اعلام کردن اما سال قبل شروع کلاس ها همون هفته اول مهر بود!اما امسال به خاطر انتخابات و ... شروع رسمی کلاس ها هفته آخر شهریور بود(هرچند بعضیا همون هفته اول مهر شروع کردن!)!به هر حال خدا می دونه این سنجش چه آشی پخته!تازه هیچ جا هم اعلام رسمی نکردن که فردا نتایج میاد و ممکنه حالا حالا ها سرکار باشیـــم....
کلا این رو خوندم یخ زدم

راستی بچه ها یه سوال دارم نمی دونم کجا مطرحش کنم!!!
شما از پذیرش دانشجو در پردیس۲ شهید بهشتی چی می دونید؟
به نظرتون به درد می خوره؟
اگه از اینجا رونده شدیم بریم اونجا ؟ Big Grin

۰
۰
ارسال: #۱۳۴
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ، توسط banafshe.)
خبر خبر خبره جدید
دانشگاه ما گفت سنجش اصن هنو هیچ اسمی نگفتن که ما تائید کنیم عجججججبببببببببببب

یعنی کلا سر کاررررررریم
بعد دانشگاه هر چی زنگ زده به سنجش گوشی رو جواب ندادن

حالا جالبش اینه که مسئول پرتال دانشگاهمون میگه مردم از بس رفرش کردم
هی وایه من!!!!!!

۰
۰
ارسال: #۱۳۵
۱۵ مهر ۱۳۹۱, ۰۲:۰۹ ب.ظ
دانشگاه نیازی نیس که تایید کنه ک !!؟؟!!
ولی بازم میگم سررکااااررییییمممممم

جالب اینجاس که ۵روز قبل از سایت سنجش پرسیدم که جواب کی میاد؟ بهم گفت هفته ی دوم مهر ماه
دیشب دوباره پیام نوشتم که هفته ی دوم مهر هم تموم شد ولی هنوز جواب نیومد ک !!؟؟ بهم جواب داده دهه ی دوم مهر میادSmile)
الان اونا دارن مارو مسخره می کنن و بهمون می خندن؟ یا ما باید به بی تدبیریشون بخندیم؟
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلود حل المسائل A First Course in Mathematical Modeling, 5th Edition jazana ۱ ۳,۳۴۶ ۱۳ آبان ۱۴۰۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: مرجان فهمیده
Star درخواست کمک و راهنمایی برای شرکت در آزمون ارشد marvelous ۹ ۸,۹۱۱ ۰۶ مهر ۱۴۰۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  دکتری بدون آزمون wskf ۱ ۲,۴۸۵ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۶۴۹ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  آزمون آزمایشی ارشد کدام موسسه را شرکت کنیم Ali1991khe ۲ ۳,۳۴۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Ali1991khe
  انتخاب رشته آزمون ارشد ۹۹ mr_milad12 ۱ ۲,۶۹۱ ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: .:tarannom:.
  انتقال داده از ص a به ص b بدون php با js amirmtf ۰ ۲,۱۸۸ ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: amirmtf
  کسب درآمد از طریق ارزهای دیجیتال بدون سرمایه alem1 ۰ ۳,۲۶۲ ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: alem1
  نحوه محاسبه دفیق لگاریتم بدون ماشین حساب mcse2010 ۲ ۸۲,۳۹۷ ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۰۹:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: chemical_darton29
  راهنمائی در خصوص استفاده از سامانه سنجش HamidReza1 ۵ ۵,۶۱۱ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۶:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close