(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ)mohammad641 نوشته شده توسط: سلام ببخشید من ترم ۷ کارشناسی ناپیوسته نرم هستم .معدل من درکاردانی ۱۵ ودرکارشناسی ناپیوسته معدل دوترم ۱۳/۶۴ازاونجایی که معدل خیلی موثره بسیارپشیمونم.سوال اصلی اینه که موقع ثبت نام معدل کاردانی وکارشناسی راواردمی کنند.ورتبه کنکوربراساس دو معدلی که گفتم حساب میشه. اگه من بتونم معدلم رو در۲ ترم باقی مانده بالاببرم چه جوری روی این رتبم تاثیرمیزاره؟
ترم ۷ کارشناسی نا پیوسته
حتما منظورتون اینه که ترم ۲یا۳ کارشناسی ناپیوسته هستید و کاردانی رو هم تویه ۴و۵ ترم تموم کردید. کاردانیتون که دیگه مهم نیست و باید کارشناسی رو حداکثر تا ۵ ترم تموم کنید(قبلا ۶ ترم بود و فکر کنم تو قانون جدید ۵ ترم شده).
پس شما دو ترم سال ۹۲-۹۱ رو دارید. ثبت نام هم در آبان انجام میشه و شما باید معدلتون تا اون لحظه وارد کنید، یعنی معدلتون که خرابه ، به نظر من هم شما برای کنکور ۹۲ نمی تونید معدل بهبود یافتتون رو اعمال کنید چون هیچ راهی وجود نداره که سنجش مطلع بشه و وقتی هم کارنامه ها میاد همون معدل وارد شده رو اعمال می کنه، اگر هم بخوایید تو زمان اعلام نتایج اولیه اصلاحیه معدلتونو ارسال کنید کلی طول می کشه تا جواب بیاد و شما از نتیجه واقعی و رتبه واقعی اطلاعی نخواهید داشته که براساس اون انتخاب رشته کنید.
البته با همین معدل هم می تونید حتی رتبه تک رقمی بیارید. یکی از دوستان اینجا (جناب mjzarrin) هم با وجود معدل پایین کارنامه بسیار خوبی داشتن. یعنی می تونید با همین معدلم رتبه خیلی خوبی بیارید و از این بابت زیاد هم نگران نباشید.