۱
subtitle
ارسال: #۱

سرفصل دروس دوره کارشناسی ارشد شبکه؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی سرفصل دروس دوره کارشناسی ارشد شبکه و امنیت اطلاعات دانشگاه های سراسری رو داره برام آپلود کنه؟
ممنون
میخواستم بدونم کسی سرفصل دروس دوره کارشناسی ارشد شبکه و امنیت اطلاعات دانشگاه های سراسری رو داره برام آپلود کنه؟
ممنون
۰
ارسال: #۲

RE: رشته شبکه در ارشد
این لیست دروس ارشد برای گرایش شبکه است البته توی دانشگاه های مختلف یه کمی باهم متفاوت هستند اما در کل یکی هستند. البته یه چیزی هم بگم که بیشتر ریاضی در این گرایش بر میگرده به لایه های فیزیکی شبکه که خیلی هم مهمه در کل میشه بدون ریاضی این دروس رو حتی با نمره بالا پاس کرد اما در کل برای یادگیری احتیاج به داشتن ریاضی در کل دارید
۰
ارسال: #۳

رشته شبکه در ارشد
ممنون ولی تایپیک شماره هم همینو قرار داده ولی من اینو میگم که از اسم درسا نمیشه ماهیتشون رو فهمید درسته؟
۰
ارسال: #۴

رشته شبکه در ارشد
چرا شما اگه به سرفصل ها نگاه کنید خیلی راحت متوجه خواهید شد که چی رو خواهند گفت
۰
ارسال: #۵

RE: رشته شبکه در ارشد
سلام به همه مانشتی هااااااااا
من شبکه یزد شبانه آموزش محور قبول شدم ولی چون شهر خودم نیست نمی تونم برم Sad
به نظرتون می تونم به شبکه شبانه ارومیه انتقالی بگیرم؟
ممنون می شم اگه کسی اطلاعی داشته باشه بهم بگه
مرسی
من شبکه یزد شبانه آموزش محور قبول شدم ولی چون شهر خودم نیست نمی تونم برم Sad
به نظرتون می تونم به شبکه شبانه ارومیه انتقالی بگیرم؟
ممنون می شم اگه کسی اطلاعی داشته باشه بهم بگه
مرسی
۰
ارسال: #۶

رشته شبکه در ارشد
شرایط انتقالی تا اونجایی که من میدونم اینه که حداقل باید یه نیمسال بری یزد بقیشم بیشتر شرایط دانشگاههاست.اگه جز شرایط ویژه هستی که راحت میگیری و اگه هم نیستی معلوم نیست چی میشه.
۰
ارسال: #۷

رشته شبکه در ارشد
دوست عزیز(sahar1366) لطفا برای گرفتن راهنمایی در مورد سوالتون تاپیک جداگانه ای باز و مطرح کنید.
۰
ارسال: #۸

رشته شبکه در ارشد
خب لطفا همینجا یه توضیحاتی بدید برای این رشته و موفق تر بودن توی اون؟ پیش نیازهایی همچون برنامه نویسی و شبکه و.. که نیازه بخونیم یا کارکنیم چیه؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close