زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۲۱ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)negin_oscar نوشته شده توسط: راستشو بخواین این درسو تو دانشکاه خوب کار نکردیم خودم پارسال یه جورایی خودمو کشتم که بدون اینکه لینزو بخونم بتونم یاد بگیرم ولی الان می فهمم که چه اشتباهی کردم الانم به بچه ها پیشنهاد می کنم که اگه تو این درس تسلط خوبی ندارین حتما حتما لینزو بخونید تمریناشو حل کنید در کنارش تست های مدرسان شریف رو بزنید بعد همه تستای مقسمی و پورانو بزنید اخه این درس خیلی تست نداره اشتراک تستا زیاده هر کتابیم که می زدم برا حل تستاش یه منطقی رو توضیح داده بودن که بهتره خودتون با اون منطقا اشنا شید و هر کدوم که براتون راحت تره رو ادامه بدید.
در مورد کتاب نظریه من یه نکته بگم چون اکثرن مشکل دارید! و دوستان برامن خصوصی پیام میزارین شاید چون چندتا تاپیک نقد و بررسی داشتم فکرکردین من بهتر بتونم کمک کنم(پس من جواب سوال رو اینجا میدم که دیگه پ خ ندین)
۱-کتاب نظریه پوران مناسب نیست
۲-اقای ارسطو خلیلی تو همه درسی کتاب داره (مثل اقای مقسمی) فکر نمیکنم کتاب نظریه شون زیاد تخصصی نوشته باشن
ببینیند بعضی وقتا طرف مولفه ولی بعضی وقتا جمع اوری میکنه! پس نسبت به مولف کتاب حساس باشید!
۳-من نظریه ایتدای بحث جزوه ۱۰ فصلی هشتگرد(فکرکنم بود) خوندم(وِیژگی -ساده و قابل فهم)-بعدش کتاب نظریه (صراف ناصری) + راهنمای اون از انتشارت ناقوص گرفتم ولی موقعی که سراغ تمرینات رفتم دیدی خیلی بعضن قابل حل نیستن!
۴-ویس اقای کارگهی رو دانلود کردم با جزوشون نشستم خودنم (دوبار ویسش رو گوش کردم و همزمان ویس تمرینات رو که حل میکردن منم از راهنما و کتاب میخوندم و علامت میزردم )
روزای اول تو فصل اول مشکل داشتم روزی که نظریه تموم شد چیزی تو تستا برام مبهم نبود واقعن خودند لینز واجبه به همراه تمریناتش
کتاب تستی هم چون اینجا زیاد بحثش شد فکر میکنم کتاب پارسه بهترینشون باشه
در کل نظریه درس تمرینی هست و با حفظ کردن نمیشه از پسش برومد
واسه تمرین بیشتر میتونید از کتاب سیپسر استفاده کنید (من که خودم نرسیدم)
منبع ساده تر واسه تمرینتون سوالات ادوار گذشته پیام نور
سه فصل اخر لینز راهنما نداره بعضی وقتا ازش سوال میاد من که همه لینز رو خوندم
اگه بتونید از زیان اصلی لینز استفاده کنین بهتره
در مورد منابع درسی و دانلودشون از طریق مانشت درخواست کنین (راستش من امکانش برام مقدور نیست)
اینجا جاش نبود ولی چون بحث شده بود
چون هر سری مجبور میشدم ج پ خصوصی رو کامل بدم گفتم شاید اینجا بنویسمش دیگه حرفی باقی نمونه
یادش بخیر روزی که اولین فصل کتاب بودم و میومدم تو مانشت اشکالاتمو میپرسیدم و روزای اخر که میومدم اشکالات ج میدادم هیچ هدفی دست نیافتنی نیست
مدیر نظریه اقای جویباری من همینجا ازشون تشکر میکنم خیلی سطحشون بالاست و با تواضع تمام تمام تاپیکها رو جواب میدن پس از هیچ سوالی نگذرید
سلام
من امسال کتاب نظریه پوران سهرابی را خوندم و خیلی پشیمون شدم
خیلی اشتباه داره متاسفانه وقتی شروع به تست زدن کردم دیدم همش تستا را اشتباه میزنم نمیدونستم مشکل از منه یا کتاب بعد ک حواب تستا را با جواب تستای سنجش و مدرسان دیدم فهمیدم هم توضیحاتش غلطه و هم جواباش
بهتره وقتتونا تلف نکنید روی این کتاب
اشتباهاتش چاپی نیست بلکه روند حل غلطه
و راه حل مساله رو غلط رفته
مثلن زبان مسقل از متنه ولی اثبات کرده که منظمه و از اینجور
جالبه تستهای پاسخ سازمان سنجش رو هم سهرابی نخونده و همینجوری از خودش جواب داده
چاپ جدید کتاب کلن ترتیب فصولش عوض شد ولی عملن تغیری در حل مشاهده نشد و میشه بالای ۲۰ سوال مهم کنکوری که غلط حل شده رو توش پیدا کرد
غلطهاش واسه ادم مبندی مشخص نیست ولی وقتی از چند منبع خوندی و داری جمع بندی میکنی به تناقضاتش پی میبری
فکر کنم مولف این کتاب از اون دانشجوها شب کنکوری بوده و درک نظریه نداشته و با پارتی و اینا کتاب رو بهش دادن بنویسه
پاسخهای درست:۳ گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۷۰/۸+ امتیاز مانشت : ۴ رتبه: ۴۹۹امتیاز تاریخ مانشت: ۷۵۶ رتبه: ۲۴۲
نظریه زبانهای پوران پژوهش
(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ)teacherpc نوشته شده توسط: مثلن زبان مسقل از متنه ولی اثبات کرده که منظمه و از اینجور
این که اشتباه نیست. من کتاب آقای سهرابی رو ندیدم ولی خب زبانی که منظم باشه مستقل از متن هم هست. یعنی تو تستها اگه دیدیم زبانی رو میشه اثبات کرد منظم هست و پرسیدن آیا این زبان مستقل از متنه یا نه میشه از این روش استفاده کرد.
یا به اندازه آرزوهات تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو
سلام دوستان
کسی کتاب جدید نظریه زبانها و ماشینها پوران پژوهش نوشته مجتبی پورمحقق رو خونده؟
این کتاب امسال منتشر شده و چاپ اول هست، نظرتون درمورد این کتاب چیه؟