(۰۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: قبلا تاپیکی با همین موضوع داشتیم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سلام، ممنون بابت معرفی بحث پیشین؛ اما کمی سؤالاتم با بحث قبلی متفاوت هست.
من به هر دو رشتهٔ هوش و نرمافزار علاقه دارم؛ تقریباً هم این علاقه یکسان هست.
بیشتر از جنبهٔ کنکوری این سؤال رو میپرسم؛ که اگر همین الآن گرایش مدّ نظرم رو انتخاب نکنم، آیا در هنگام پاسخگویی به سؤالات ارشد به مشکل بر میخورم یا نه؟
دفترچهها به صورته؟ کسی که هر دو رو میخواهد امتحان دهد، آیا برای هر کدام وقت جداگانهای در نظر گرفته شده یا این که وقت پاسخگویی به دفترچه بین این گرایشها تقسیم میشود؟
(۰۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: (07 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ)پرهام نوشته شده توسط: سلام،
به نظر شما خواندن همزمان برای دو گرایش هوش و نرمافزار چه مزایا و معایبی دارد؟
- آیا کسی که بخواهد هر دو گرایش را امتحان بدهند سر جلسهٔ امتحان کنکور وقت کم میآورد؟
- آیا کسی که بخواهد از همین الآن اول تابستان شروع به خواندن هر دو گرایش هوش و نرمافزار به طور همزمان بکند، آیا میتواند به موقع مباحث را جمعبندی کند؟
- و در پایان لطفاً نظرتان را بگویید که بهتر است همین الآن گرایش را انتخاب کنیم یا نه، همین دو را با هم بخوانیم و پس از آمدن نتایج گرایش را انتخاب کنیم؟
سلام نظر بنده اینه، کسی که برای یک گرایش وقت بزاره و تمام انرژی خودشو روی همون گرایشی که مدنظر تره متمرکز کنه مطمئنا نتیجه ی بهتری خواهد گرفت. درنهایت چون فقط در یک گرایش پذیرفته می شیم، پس چرا الکی وقت خودمونو با خوندن گرایش دیگه هدر بدیم. دروسی که تو این دو گرایش باهم تفاوت دارند(هوش-مدارالکتریکی) برای هوش و (کامپایلر- طراحی زبان -
پایگاه داده) برای نرم افزار هستند و الگوریتم که برای هردوتا میاد. پس درهر صورت یعنی دو یا سه کتاب اضافی خواندن!
هرچه زودتر ادم تکلیف خودشو معلوم کنه که بهتره، و یک نکته به نظر من اینکه اگه الان گرایشت رو انتخاب کنی حداقل با علاقه و تفکر و اختیار اینکار رو کردی کردی، اما موقع اومدن جواب اگه قبولی برات مهم باشه(که مسلما هست) نوعی اجبار در کار قرار میگیره اگه گرایش مدنظرترت رتبه ی موردنظرت رو نگرفته باشی.
موفق باشی.
سلام، ممنون از راهنماییتون؛ یه مشکل اساسی که دارم که توضیح دادم اینه که واقعاً هر دوی این رشتهها رو دوست دارم. مشکل بعدی این هست که برای هوش، مدارالکتریکی ضعیف هستم اما خود درس هوش قوی و برای نرمافزار تقریباً هر سه درس کامپایلر و طراحی زبان و پایگاه داده رو قبلاً خوب فهمیدم و مشکل خاصی ندارم.
برای همین نمیدونم در کدام یک از این دو گرایش موفق میشم. راستی اگر پاسخ بقیهٔ سؤالهام رو هم میدونید ممنون میشم کمک کنید.
با احترام.