علامه هاتف پاسخ میدهد
آقا محمد، کتابی که توی ایران چاپ میشه و به فروش میرسه، اگر ما PDF کنیم به مولف و ناشر خسارت زدیم، اینکار در مانشت انجام نمیشه، دقت کنی اینجا ما جزوه داریم، جزوه هم که یکی مثل من نوشته، کپی رایت اون متعلق به اونیه که زحمت کشیده نوشته، موسسات حق تصرف توش ندارند، در مورد آزمون های پارسه من خودم مردد هستم، اما توی بحث هایی که قبلا شد، از اونجایی که این آزمون ها بعد از برگزاری از نظر ما سوخت میشن، ارزش مالی برای موسسه ندارند، حتی با انتشار آزمون های موسسات مختلف، به نوعی تبلیغ برای اون موسسه میشه و از این جهت اونها باید خوشحال باشند!
اما خب یه نظر دیگه وجود داره که میگن، موسسه بعدا هم ازین سوالات استفاده هایی میبره، مثلا برای چاپ مجموئه تست! در این مورد فکر نمی کنم کسی بخاطر سوالات پراکنده ی PDFیی بیاد از خیر مجموئه طبقه بندی شده و مرتب کتاب چاپی مجموعه سوالات بگذره، پس موسسه آسیبی نمی بینه! فقط می مونه ۱ قضیه، اونم اینه که موسسه بخواد از این سوالات در آزمون های سالهای بعدی استفاده کنه که این یعنی تخلف خود موسسه!
چرا که دانشجویان برای طراحی هم سوال پول پرداخت می کنند نه فقط برگزاری و چاپ دفترچه سوال.
راستی ممکنه برای این Voice های کلاس ها هم برات سوال باشه، شاید برات جالب باشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در این رابطه رو بخونید.