۰
subtitle
ارسال: #۱

آموزش شبکه عصبی
سلام دوستان.کسی پی دی اف کتاب آموزش شبکه عصبی در متلب داره بهم بده؟؟درواقع توی متلب کامل توضیح داده باشه.با شکل
ممنون میشم .
ممنون میشم .
۰
ارسال: #۲

آموزش شبکه عصبی در متلب
سلام دوست عزیز
پیشنهاد من اینه که از هلپ متلب کمک بگیرید ، بسیار کامل گفته.
پیشنهاد من اینه که از هلپ متلب کمک بگیرید ، بسیار کامل گفته.
۰
ارسال: #۳

RE: آموزش شبکه عصبی در متلب
۰
ارسال: #۴

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ)mona23 نوشته شده توسط: سلام دوستان.کسی پی دی اف کتاب آموزش شبکه عصبی در متلب داره بهم بده؟؟درواقع توی متلب کامل توضیح داده باشه.با شکل
ممنون میشم .
این کتاب و من خودشو دارم کتاب خوبیه ولی متنش خیلی سخته.ولی محتواش عالیه.۱ بگردی پیداش می کنی.
Digital Image Processing Using MATLAB, 2nd edition
ارسال: #۵

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)wildcoder نوشته شده توسط:خودتون پی دی اف این کتابو دارین بهم بدین؟ممنون میشم(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ)mona23 نوشته شده توسط: سلام دوستان.کسی پی دی اف کتاب آموزش شبکه عصبی در متلب داره بهم بده؟؟درواقع توی متلب کامل توضیح داده باشه.با شکل
ممنون میشم .
این کتاب و من خودشو دارم کتاب خوبیه ولی متنش خیلی سخته.ولی محتواش عالیه.۱ بگردی پیداش می کنی.
ارسال: #۶

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)wildcoder نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ)mona23 نوشته شده توسط: سلام دوستان.کسی پی دی اف کتاب آموزش شبکه عصبی در متلب داره بهم بده؟؟درواقع توی متلب کامل توضیح داده باشه.با شکل
ممنون میشم .
ببخشید میشه بگید این کتاب به شبکه عصبی چه ربطی داره ؟؟؟ کدوم فصلش در مورد شبکه عصبی هستش ؟؟
این کتاب کمکی برای درس پردازش تصویر در دوره ارشد هوش هستش.اسم کتاب اصلی digital image processing هستش که مولفش همون گنزالسه.معلومه که متنش سنگینه.شما باید یه پیش ذهنیتی نسبت به درس داشته باشید و برید با کمک این کتاب اون موضوع رو توی متلب پیاده سازی کنید
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ)mona23 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)wildcoder نوشته شده توسط:خودتون پی دی اف این کتابو دارین بهم بدین؟ممنون میشم(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ)mona23 نوشته شده توسط: سلام دوستان.کسی پی دی اف کتاب آموزش شبکه عصبی در متلب داره بهم بده؟؟درواقع توی متلب کامل توضیح داده باشه.با شکل
ممنون میشم .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۷

آموزش شبکه عصبی در متلب
ارسال: #۸

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)wildcoder نوشته شده توسط: Digital Image Processing Using MATLAB, 2nd editionاز چه نویسنده ای؟ گنزالس؟ من هم "پردازش تصاویر دیجیتال در متلب" رو دارم از همین نویسنده و کتاب خوبیه به نظر من.
بله از گنزالسه.فقط متنش زیاد نرمال نیست ۱ام اوایش اذیت میشه بعدش خوبه.
۰
ارسال: #۹

آموزش شبکه عصبی در متلب
من ترجمه مصطفی کیا رودارم و خوبه به نظرم.البته وسطای کتاب یکم مطالب سنگین میشه
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close