۰
subtitle
ارسال: #۱

ازاد ۸۸ تست ۴۴
به نظرم هر دوی گزینه های ۱و۴ زبان های منظم هستند این طور نیست؟
۰
ارسال: #۲

تست ۴۴ ازاد ۸۸
سوال رو دوباره بروزرسانی کردم ببینید قانع کننده است یا نه ؟
ببین کلا یه نکته بهت بگم دقت کن تو گزینه ها بجز گزینه ۴ همه گزینه ها دارای شرط به صورت زیر هست گزینه الف [tex]k\leq L[/tex]
گزینه ب [tex]k\geq n l[/tex] و گزینه ج [tex]n\leq l[/tex] در این جور سوالات که توان ها رو با هم مقایسه می کنه منظم نیست برای این
بحث مثال بازم تو کتاب لینز هست [tex]n\leq l\leq 2n[/tex] اینم غلطه اما اگه شرط عددی بزاره مثل [tex]n\geq 100 , l\leq 100[/tex]
اونوقت منظم میشه
ببین کلا یه نکته بهت بگم دقت کن تو گزینه ها بجز گزینه ۴ همه گزینه ها دارای شرط به صورت زیر هست گزینه الف [tex]k\leq L[/tex]
گزینه ب [tex]k\geq n l[/tex] و گزینه ج [tex]n\leq l[/tex] در این جور سوالات که توان ها رو با هم مقایسه می کنه منظم نیست برای این
بحث مثال بازم تو کتاب لینز هست [tex]n\leq l\leq 2n[/tex] اینم غلطه اما اگه شرط عددی بزاره مثل [tex]n\geq 100 , l\leq 100[/tex]
اونوقت منظم میشه
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط:البته که نه زبان گزینه الف رشته [tex]a^{6}b^{4}aaa[/tex] رو می پذیره که در عبارت مدنظر شما این رشته وجود نداره(17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: گزینه ۴ درسته دوست من این یکی از تمرینات کتاب لینز هستش
با تشکر از چوابتان ایا نمی توان برای گزینه ۱ عبارت منظم پیوست شده را ارائه داد
ارسال: #۳

RE: تست ۴۴ ازاد ۸۸
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: سوال رو دوباره بروزرسانی کردم ببینید قانع کننده است یا نه ؟
اونوقت منظم میشه
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط:البته که نه زبان گزینه الف رشته [tex]a^{6}b^{4}aaa[/tex] رو می پذیره که در عبارت مدنظر شما این رشته وجود نداره(17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: گزینه ۴ درسته دوست من این یکی از تمرینات کتاب لینز هستش
با تشکر از چوابتان ایا نمی توان برای گزینه ۱ عبارت منظم پیوست شده را ارائه داد
بله حق با شماست شرط k<L را اشتباها K<1 خوانده بودم
ممنون از جوابتان
۰
ارسال: #۴

تست ۴۴ ازاد ۸۸
گزینه ۴ درسته دوست من این یکی از تمرینات کتاب لینز هستش
تمرین کتاب لینز ویرایش سوم صفحه ۱۱۷
گزینه الف منظم نیست چون شما میتوانید [tex]w=(ab)^{m}aa(ba)^{m}[/tex] در نظر بگیرید حال بنابر لم تزریق رقیب می تواند چندین انتخاب داشته باشد مانند
[tex]y=(ab)^{k}[/tex] یا [tex]y=(ab)^{k}a[/tex] برای مورد اول [tex]w0=(ab)^{m-k}aa(ba)^{m}[/tex]
از آنجایی که تنها تطبیق ممکن عبارت است از [tex]ww^{R}=b^{l}aab^{l}[/tex] در [tex]L[/tex] نیست در مورد دوم طول
[tex]w0[/tex] فرد است بنابراین نمی تواند در [tex]L[/tex] باشد .
گزینه د منظم است زیرا هر رشته که دو نماد نتوالی یکسان دارد در یک زبان است یک عبارت منظم برای [tex]L[/tex] عبارت است از :
[tex](a b)(a b)^{*}(aa bb)(a b)(a b)^{*}[/tex]
تمرین کتاب لینز ویرایش سوم صفحه ۱۱۷
گزینه الف منظم نیست چون شما میتوانید [tex]w=(ab)^{m}aa(ba)^{m}[/tex] در نظر بگیرید حال بنابر لم تزریق رقیب می تواند چندین انتخاب داشته باشد مانند
[tex]y=(ab)^{k}[/tex] یا [tex]y=(ab)^{k}a[/tex] برای مورد اول [tex]w0=(ab)^{m-k}aa(ba)^{m}[/tex]
از آنجایی که تنها تطبیق ممکن عبارت است از [tex]ww^{R}=b^{l}aab^{l}[/tex] در [tex]L[/tex] نیست در مورد دوم طول
[tex]w0[/tex] فرد است بنابراین نمی تواند در [tex]L[/tex] باشد .
گزینه د منظم است زیرا هر رشته که دو نماد نتوالی یکسان دارد در یک زبان است یک عبارت منظم برای [tex]L[/tex] عبارت است از :
[tex](a b)(a b)^{*}(aa bb)(a b)(a b)^{*}[/tex]
ارسال: #۵

RE: تست ۴۴ ازاد ۸۸
۰
ارسال: #۶

تست ۴۴ ازاد ۸۸
خواهش می کنم تو سوالات مربوط به لم تزریق مراقب ابشید باید تمام جوانب رو بسنجید بحث لم تزریق هم کار داره
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close