۰
subtitle
ارسال: #۱

چرا ( log n!=teta( n Log n است؟
با سلام .کسی میتونه بیزحمت رابطه بالا رو اثبات کنه. با تشکر...
۰
ارسال: #۲

چرا logn!=teta(nLogn)؟
وقتی n خیلی بزرگ باشه:
n!~n^n
پس به جای !n قرار میدیم n^n چون log گرفتیم توان میاد پشت log و تمام!
n!~n^n
ارسال: #۳

RE: چرا logn!=teta(nLogn)؟
(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: وقتی n خیلی بزرگ باشه:
n!~n^n
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــه
n^n رشدش خیلی بیشتر از !n هست
یعنی در واقع:
کد:
n! = o(n^n)
اون رابطه ای که ایشون پرسیدن، چند روش اثبات داره که توی جزوهی تایپ شدهی سیدجوادی که توی نت هست، نوشته، مثلاً یکیش اینه که من گذاشتم
۰
ارسال: #۴

چرا logn!=teta(nLogn)؟
به هر حال به ما اینجوری گفتن.
این مشخصه که n^n خیلی بیشتر از n! هست ولی وقتی log میگیریم تفاوت چندانی ندارن!
این مشخصه که n^n خیلی بیشتر از n! هست ولی وقتی log میگیریم تفاوت چندانی ندارن!
۰
ارسال: #۵

اگه توی اثبات کتاب مقسمی هم، صرفاً لگاریتم گرفته شدن از طرفین رو دلیل هم مرتبه شدنشون دونسته باشه، قطعاً غلطه!
مرتبهی n^n از n بیشتره اما نمیشه گفت مرتبهی log n^n و log n یکی هست! یعنی کلاً نمیشه گفت در حالت کلی لگاریتم یه چیزی با لگاریتم یه چیز دیگه لزوماً هم مرتبه هستند! و نیاز به اثبات داره ...
مرتبهی n^n از n بیشتره اما نمیشه گفت مرتبهی log n^n و log n یکی هست! یعنی کلاً نمیشه گفت در حالت کلی لگاریتم یه چیزی با لگاریتم یه چیز دیگه لزوماً هم مرتبه هستند! و نیاز به اثبات داره ...
۰
ارسال: #۶

چرا logn!=teta(nLogn)؟
ببینید ۴^۴ =۲۵۶ , ۴!=۲۴ اما وقتی log میگیریم یکی میشه ۸ و دیگری میشه ۴/۵ یعنی اختلافشون خیلی کم میشه ۲۱۲ (۴-۲۵۶)کجا و ۳/۵ (۴/۵-۸) کجا!!!
در ضمن در کتاب مقسمی n!=O(n^n نوشته big o نه Small o
من باز هم از استادمون میپرسم!
به هر حال برای یک قسمت از اثبات میشه از روش من استفاده کرد دیگه اینکه بگیم n!=O(n^n) و بعد از دو طرف log بگیریم که دیگه مشکلی نداره؟؟؟؟
بابت روشتون هم ممنون
به هر حال برای یک قسمت از اثبات میشه از روش من استفاده کرد دیگه اینکه بگیم n!=O(n^n) و بعد از دو طرف log بگیریم که دیگه مشکلی نداره؟؟؟؟
بابت روشتون هم ممنون
ارسال: #۷

(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ببینید ۴^۴ =۲۵۶ , ۴!=۲۴ اما وقتی log میگیریم یکی میشه ۸ و دیگری میشه ۴/۵ یعنی اختلافشون خیلی کم میشه ۲۱۲ (۴-۲۵۶)کجا و ۳/۵ (۴/۵-۸) کجا!!!افاق نمیشه از تعریف تتا استفاده کرد حد اقل برای من قابل لمسه که درسته
بابت روشتون هم ممنون
ارسال: #۸

(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ببینید ۴^۴ =۲۵۶ , ۴!=۲۴ اما وقتی log میگیریم یکی میشه ۸ و دیگری میشه ۴/۵ یعنی اختلافشون خیلی کم میشه ۲۱۲ (۴-۲۵۶)کجا و ۳/۵ (۴/۵-۸) کجا!!!تو CLRS فصل سوم گفته که n!=o n^n (اوی کوچک)...
بابت روشتون هم ممنون
۰
۰
ارسال: #۱۰

چرا logn!=teta(nLogn)؟
حالا یکی لا اقل بگه مقسمی چی نوشته تو کتابش. کسی اگه کتاب مقسمی رو داره این قسمت رو بذاره ببینیم اون چطوری اثبات کرده.
۰
۰
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close