۰
subtitle
ارسال: #۱

نرمالتر سازی
سلام دوستان خوبید
ببخشید من میتونم تشخیص بدم یک تجزیه چه تجزیه ای اگر تبدیل به بیش از ۲ رابطه بشه دیگه نمیتونم
میشه راهنمایی بکنین یا یک مثال بزنین ؟
ممنون میشم
ببخشید من میتونم تشخیص بدم یک تجزیه چه تجزیه ای اگر تبدیل به بیش از ۲ رابطه بشه دیگه نمیتونم
میشه راهنمایی بکنین یا یک مثال بزنین ؟
ممنون میشم
۰
ارسال: #۲

نرمالتر سازی
در مورد سوال اول داریم روش بحث میکنیم
امادر مورد سوال دوم فکر کنم باید وابستگی تابعی رو داشته باشیم البته زیاد یادم نیست این بحث نرمالسازی رو .
امادر مورد سوال دوم فکر کنم باید وابستگی تابعی رو داشته باشیم البته زیاد یادم نیست این بحث نرمالسازی رو .
۰
ارسال: #۳

نرمالتر سازی
سلام.
این مطلب قبلاً بحث شده. تو سایت کلمه نرمال سازی رو سرچ کنید اگه به نتیجه مطلوب نرسیدید عنوان کنید.
این مطلب قبلاً بحث شده. تو سایت کلمه نرمال سازی رو سرچ کنید اگه به نتیجه مطلوب نرسیدید عنوان کنید.
۰
ارسال: #۴

نرمالتر سازی
متاسفانه چیزی پیدا نکردم ممنون میشم با یک مثال مرا یاری کنین
سپاس بیکران
سپاس بیکران
۰
۰
ارسال: #۶

نرمالتر سازی
سپاس دوست عزیز
ببینید مشکل منه اینه ی رابطه که داشته باشم بر طبق اون دو قانون میتونم تشخیص بدم تجزیه خوب صورت گرفته یا خیر ؟
البته اگر یک رابطه به دو رابطه شکسته بشه ، مشکل من اینه که اگر یک رابطه به بیشتر از ۲ رابطه شکسته بشه نمیتونم درست بودنشو تشخیص بدم
متوجه شدید منظو.رم چیه ؟
ببینید مشکل منه اینه ی رابطه که داشته باشم بر طبق اون دو قانون میتونم تشخیص بدم تجزیه خوب صورت گرفته یا خیر ؟
البته اگر یک رابطه به دو رابطه شکسته بشه ، مشکل من اینه که اگر یک رابطه به بیشتر از ۲ رابطه شکسته بشه نمیتونم درست بودنشو تشخیص بدم
متوجه شدید منظو.رم چیه ؟
۰
ارسال: #۷

نرمالتر سازی
سلام چندتا سوال پایگاه دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :
۱/وابستگی تابعی روبرو چند کلید ابر دارد ؟ ABC>>>DE , D>>>AB
پیدا کردنش قلق خاصی داره ؟
۲/جدول R=a,b,c,d,e,f,h,i در طی نرمالسازی به جدول r1(a,b) , r2(b,c,f) ,r3(d,e) , r4(c,f,h,i) i
چطور تشخیص بدم این شکستن درسته یا نه ، ؟
اگر جدولو به دو جدول بشکونه بوسیله قوانین ریسانس میتونم تشخیص بدم اما اینو نه
میشه یک بزرگواری واضح و خوانا بفرماید .
درود بر همگان
۱/وابستگی تابعی روبرو چند کلید ابر دارد ؟ ABC>>>DE , D>>>AB
پیدا کردنش قلق خاصی داره ؟
۲/جدول R=a,b,c,d,e,f,h,i در طی نرمالسازی به جدول r1(a,b) , r2(b,c,f) ,r3(d,e) , r4(c,f,h,i) i
چطور تشخیص بدم این شکستن درسته یا نه ، ؟
اگر جدولو به دو جدول بشکونه بوسیله قوانین ریسانس میتونم تشخیص بدم اما اینو نه
میشه یک بزرگواری واضح و خوانا بفرماید .
درود بر همگان
۰
ارسال: #۸

نرمالتر سازی
در مورد سوال دوم یکی از گزینه ها اینه که بدون داشتن وابستتگیه ها نمیشه اظهار نظر کرد
ارسال: #۹

RE: نرمالتر سازی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close