(۲۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: به نظر من لازم نیست که از همون اول جزییات کار به طور کامل مشخص باشه ... مرور زمان مشخص میکنه که چه چیز هایی لازم میشه.
مثلا اون اول اشکالات و سوال های غیر درسی که پرسیده شد تایپیک "پرسش و پاسخ در اشکالات کامپیوتر" به وجود اومد بعد نتیجه گیری شد که اینجا خیلی کلیه و باید واسه چیزای خاص که متقاضی زیاد داره تایپیک جدا باشه مثل همین سیستم عامل ها و یا طراحی وب...
و حالا وقتی انجمن راه بیافته با فعالیت بچه ها مشخص میشه که چه چیزایی لازمه بیشتر تاکید بشه و خب از حالت کلی تو یه انجمن در بیاد مثلا این که تو مبحث لینوکس بیشتر اشکالا در مورد اینترنت لینوکس هست یا نرم افزارهای قابل نصب رو لینوکس و ...
اولش باید با حالت کلی و دید کلی شروع کنیم یکم به هم ریخته میشه اما خب زمان لازمه و اگه بخایم از اول همه چی معلوم باشه باید اونایی که با سیستم عامل ها کار کردن دقیقا اجزاش رو مشخص کنن و مباحث مربوطه رو دسته بندی کنن.
خوب شما بعد از مثلا ۶ ماه تو اون تاپیکها چی دارین. بجز یه سری ارسالهای پراکنده.
فرض مثال شما در قسمت مشکلات درسی برای کنکور, اگه قسمت مرتبه اجرایی و تقسیم و غلبه و گراف و.... از هم جدا باشه و شما سوالات و اشکالا رو تو هر بخش تعبیه شده قرار بدین. نفر بعدی ۲ ماه دیگه بیاد دقیقا میدونه چی به چی. تو همین طراحی الگوریتم و ساختمان داده ها چقدر سوالات و تاپیکهای تکراری داریم. آیا کاربرای جدید همه جستجو میکنن و میبینن سوال تکراری نباشه. هر دفعه میگیم باید فرهنگ جستجو رو تو سایت بالا ببریم.خوب چرا خودمون یه کار اصولی از اول پایه گذاری نمیکنیم , تا مشکلات بعدی کمتر بشه.
ولی اگه این طرحی که گفتم اجرا بشه حداقل چیزی که دارین اینه که تمام مباحث مربوط بهم تو شاخه خودشونن.
من نمیدونم سختیش کجا هست که اینقدر میترسین از اینکار.
یکی از دوستان گفته هدف چیه. هدف ساختن یه زیربنای علمی برای سایته.
فرضا اگه کنکور برداشته بشه مانشت چی برای گفتن داره؟
الان هدف چیه. فقط معرفی منابع ؟
با یه search کردن تو اینترنت کلی منبع میشه پیدا کرد.
و اگه هدف صرفا رفع اشکال هستش , خوب میشه رفت سایت تخصصی تر پرسید. چه نیازی هستش اینجا پرسیده بشه؟
اتفاقا من میگم باید کار هدفمند باشه. و یه هدفی در نظر بگیریم که فردا کارو برای بقیه چه از لحاظ پیدا کردن مطلب , چه از لحاظ نزدن تاپیکهای تکراری , چه از لحاظ مدیریت ساده تر , چه از این لحاظ که مبدا و مقصد شاخه ها مشخصه ساده تر کنیم. بعد یه مدت همه میتونن به عنوان یک مرجع استفاده کنن ازش.
اصولا همیشه ما ایرانیها اول شروع میکنیم و بعد یه مدت طولانی که گذشت فکر میکنیم که حالا باید چیکار کنیم و چرا از اول با یه برنامه ریزی اصولی پیش نرفتیم.