(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ق.ظ)tavoos نوشته شده توسط: خدا مال خودشو می بخشه اما گفته حق الناس بخشیدنی نیست
پس رضایت خلق حتی از نظر خدا هم مهم تره دوست عزیز
این جواب من بود؟ مگه من مقایسه ای بین حق الناس و حق الله کردم؟
جواب شما با جرف من تناقضی نداره. هدف یک فرد از رضایت خلق خدا چیه؟
(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ق.ظ)nikou نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)nikou نوشته شده توسط: بهتره همه چیز رو به دین ربطش ندیم خیلی چیزا به انسانیت آدمی برمی گرده...
به اینکه لااقل پیش خودمون احساس شرمندگی نکنیم!
من خودم هم بخشی از اقلیت ایرانم
مگه انسانیت و دین از هم جدا هستن؟ واضحه منظور من از دین باطن دینه. البته منکر ظاهر دین هم نیستم و اون هم لازمه.
انسانیت و دین جدا نیستند اما لزومی نداره کار خوب یک نفر رو با این سوالات که برای رضای خدا بوده یا خلق خدا یا هر چیز دیگه ای نقد کنیم
ما ایرانی ها آدمایی هستیم که دین داریم.برگردید فقط به چند سال عقب تر و زلزله بم رو به یاد بیارید که چقدر دزدی شد!
ما دین و خدا را داشتیم و ژاپنی ها بی دینند . . .
مسلمانان همیشه خودشون و برتر می دونند اما با عرض معذرت از همه دوستان با چیزایی که من مشاهده کردم اصلا این گونه نیست!
دقیقا چنین چیزی لازمه چون اصل عمل انگیزشه. نمیخوام جملات کتاب دینی رو تکرار کنم بلکه نظر شخصیمه. اتفاقا من خودم با "دینی" درس دادن به شیوه فعلی مشکل دارم.
به نظر شما اتفاقات زلزله بم چند درصدش مطابق با اسلام بود؟ شما نمیتونید یک دین رو با پیروانش رد کنید.
من دنبال رد کردن دینی نیستم
همه ادیان و عقاید هم پیش من محترمند . . .
من از مارک گذاشتن روی آدما بدم میاد!باید بتونیم به عقاید هم احترام بذاریم!
فکر کنم در عنوان "بی دینان ژاپنی" باید یک تغییر کوچولویی صورت بگیره
از کار آدما بدون در نظر گرفتن دین و عقایدشون باید تقدیر شه!بر اساس همون انسانیتی که همه مون بهش معتقدیم . . .
من یک معلمم و وقتی به بحثای دینی می رسیم هیچ وقت جواب قاطع به شاگردام نمیدم و ازشون می خوام که خودشون فکر کنند بدون هیچگونه تعصب دینی یا مذهبی!