۰
subtitle
ارسال: #۱

تحلیل سوال ۹۳ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱
به نظرم گزینه ۲ صحیح هست . نظر شما چیه ؟
۰
ارسال: #۲

من گزینه ۴ رو زدم چون گفته درخت جستجوی دودویی پس نیاز به ساختمان داده دیگری نیاز نیست
ارسال: #۳

RE: تحلیل سوال ۹۳ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱
۰
ارسال: #۴

گزینه دو بنظرم صحیح هست ... این مساله شبیه همون مساله صحت پذیری یا ۳-SAT هست که اگه بهمون یک جواب نمونه رو بدن در زمان خطی میتونیم درست یا نادرست بودن اون رو متوجه بشیم . حالا اگه ساختمان داده یا همون رشته ای که ما رو از ریشه به یکی از برگ های درخت میرسونه رو نداشته باشیم عملا اینکار در زمان نمایی میتونه انجام بشه که اگه تو گزینه ها بود اون هم جواب درست مساله بود.
۰
ارسال: #۵

من ۴ زدم چون میشه رخت رو در یک آرایه هم پیاده سازی کرد پس نیازی به ساختمان داده درخت نیست و فکر میکنم برای اینکه ببینیم دنباله جستجو هست یا خیر میتونیم حتی در زمان n به نتیجه برسیم
۰
ارسال: #۶

کسی که منکر این نیست که درخت با ساختمان داده آرایه قابل پیاده سازی هست،و به نظر من منظور سوال هم همینه که اگه اونو نداشته باشیم بازم میشه تو زمان خطی رشته رو قبول کرد ؟ نظر من اینه.
۰
ارسال: #۷

سوال گفته درخت جستجوی دودویی هست در ضمن دنباله ای که قراره عنصر مورد نظر رو جستجو کنیم رو هم داده پس بدون اینکه ساختمان داده درخت رو داشته باشیم می تونیم بررسسی کنیم شبیه همین سوال رو یه بار داده بودن این بار دنباله رو داده بودن
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close