۰
subtitle
ارسال: #۱

در منطق مرتبه اول منظور از تقلیل به استنتاج گزاره ای چیه؟
سلام دوستان در منطق مرتبه اول منظور از تقلیل به استنتاج گزاره ای چیه؟
لطفا راهنمایی کنید
سپاس
لطفا راهنمایی کنید
سپاس
۰
ارسال: #۲

منطق متبه اول
از رو چه کتابی میخونید؟
هوش پوران صفحه ۲۱۳ توضیح داده...البته تو همه کتابا توضیحش هست...
اولین راه استنتاج تو منطق مرتبه اول همینه که سورهاشو حذف کنیم تا فقط گذارهها بمونن...بعد با منطق گذاره ای اسنتاج کنیم.
که برای حذف سورها دو قانون داریم:۱/قانون نمونه سازی عمومی و ۲/قانون نمونه سازی وجودی
قانون نمونه سازی عمومی میتونه چندبار بر جمله سور ِ عمومی دار اعمال بشه و نتایج مختلفی بده
در جمله آلفا که سور عمومی داره.یک متغیر مثل v داریم. و یک ترم زمینی مثل g هم داریم.که این متغیر v رو با اون ترم g جایگزین میکنیم و سور عمومی رو حذف میکنیم.
اما قانون نمونه سازی وجودی فقط یک بار بر جمله ای که سور وجودی داره اعمال میشه..یک نام جدید رو جایگزین متغیر عبارتی که سور وجودی داره می کنیم و سورش رو حذف میکنیم.
به این نام جدید که قبلاً تو KB نبوده.ثابته اسکولم میگیم.
هوش پوران صفحه ۲۱۳ توضیح داده...البته تو همه کتابا توضیحش هست...
اولین راه استنتاج تو منطق مرتبه اول همینه که سورهاشو حذف کنیم تا فقط گذارهها بمونن...بعد با منطق گذاره ای اسنتاج کنیم.
که برای حذف سورها دو قانون داریم:۱/قانون نمونه سازی عمومی و ۲/قانون نمونه سازی وجودی
قانون نمونه سازی عمومی میتونه چندبار بر جمله سور ِ عمومی دار اعمال بشه و نتایج مختلفی بده
در جمله آلفا که سور عمومی داره.یک متغیر مثل v داریم. و یک ترم زمینی مثل g هم داریم.که این متغیر v رو با اون ترم g جایگزین میکنیم و سور عمومی رو حذف میکنیم.
اما قانون نمونه سازی وجودی فقط یک بار بر جمله ای که سور وجودی داره اعمال میشه..یک نام جدید رو جایگزین متغیر عبارتی که سور وجودی داره می کنیم و سورش رو حذف میکنیم.
به این نام جدید که قبلاً تو KB نبوده.ثابته اسکولم میگیم.
۰
۰
ارسال: #۵

RE: منطق متبه اول
۰
ارسال: #۶

منطق متبه اول
آها
من فکر کردم مبحث گسسته هستش
راستی توی گسسته هم همچین سوالاتی ممکنه بیاد؟
من فکر کردم مبحث گسسته هستش
راستی توی گسسته هم همچین سوالاتی ممکنه بیاد؟
۰
ارسال: #۷

منطق متبه اول
۰
ارسال: #۸

منطق متبه اول
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close