زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۰۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
وضعیت: پشت کنکوری ارشد امتیاز مانشت : ۴ رتبه: ۵۱۵امتیاز تاریخ مانشت: ۵ رتبه: ۶۹۵۰
معرفی شغل برای شهریهی دانشگاه
سلام. میخواستم دیدگاههای شما دوستان و در مورد انواع شغلها بدونم. شغلهایی که موقتی باشه و بتونم شهریهی دانشگاه تأمین کنم. البته اگر نصف شهریه رو هم بتونم بدست بیارم، کافیه. ممنون میشم اگر دیدگاهاتون و به اشتراک بذارید. ممنون.
سلام
میتونید کار دانشجویی توی دانشگاه انجام بدید. توی آزمایشگاهها یا سایتهای دانشکده.البته اگر به موقع بهتون حقوق بدن خووبه
یا اگر خوابگاه باشید سایتهای کامپیوتر خوابگاه نیاز به نیرو دارن برای مدیریت سایت و شبکه و ....
کار دانشجویی در کتابخانه اصلی دانشگاه و ...
کار دانشجویی همون طور که دوستمون گفتن نمیشه بهش اعتماد کرد چون وقتی حساب مالی دانشگاه بسته میشه پولش واریز میشه تو اسفند و شهریور و خیلی هم کمه مثلا من خودم هفته ای ۴ ساعت دانشگاه درس میدادم بعنوان TA و کلی مسوولیت دیگ آخرش مثلا ۲۰۰ تومن دادن واسه ۴ ماه
بنظر من تو سایت ها و روزنامه دنبال ی کار نیمه وقت بگردید مثلا ت فروشگاه های زنجیره ای مثل رفاه و نگین (شیراز) که حدودا ۴۵۰ هست حقوقش و باعث میشه درگیری ذهنی در رابطه با درسمون ایجاد نشه و بتونید بهتر درس رو مدیریت کنید
وضعیت: پشت کنکوری ارشد امتیاز مانشت : ۰ رتبه: ۰
RE: معرفی شغل برای شهریهی دانشگاه
سلام دوست عزیز، بازاریابی بیمه شلوغ خوبیه و میتونی درآمد بالایی هم داشته باشی. توی ی سری سایت ها که فروش آنلاین بیمه انجام میدن، میتونی عضو بشی.
نقل قول: هر شغلی که داری کارمند، شغل آزاد ، خانهدار، صاحب کسب و کار و.... ، میتونی تنها با استفاده از گوشی موبایل هوشمند خود ، شغل دوم خود را در قالب همکاریآغاز کنی
سلام. خیلی جالبه منم به دنبال
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هستم. چون می خوام به کانادا مهاجرت کنم. می خوام ببینم کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟