(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۰:۱۶ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: (28 فروردین ۱۳۹۸ ۰۷:۵۶ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: به به مهندس، مبارکه
ایشالا به سلامتی
خیلی ممنون از شما. وقتی گفتی تراز هفت هزار و خورده ای داری و اینکه اصرار داشتی درصدهای رتبه یک رو بدونی، فهمیدم رتبه ۲ رو آوردی.
خیلی خیلی تبریک میگم. امیدوارم رزومه خوبی هم داشته باشی که تو بهترین دانشگاه از نظر خودت قبول شی.
من که فقط مدرس و علم و صنعت رو از تهران شرکت می کنم. به نظر شما کدوم رو اول بزنم؟ کدومش سطح بالاتری داره؟
رزومه متوسطی دارم که به شرح زیر هستش:
مدرک MSRT با نمره ۵۴
دو مقاله ISI الزویر با ایمپکت زیر ۱
دو مقاله کنفرانسی IEEE
چهار مقاله کنفرانسی بین المللی
والبته که شاغل و متاهلم و در پیام نور و غیرانتفاعی درس خوندم و به همین دلایل اصلا سمت شریف و امیرکبیر و ... نمیام که میدونم قبولم نمی کنن.
(۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ۰۱:۱۰ ق.ظ)hadi_red نوشته شده توسط: سلام دوستان من رتبم ۵ نرم افزار شد
دوستانی که تجربه دارن احتمال قبولی توی کدوم دانشگاه ها بیشتره؟؟؟
البته بگم متاسفانه ارشدم رو توی دانشگاه آزاد رشت خوندم متاسفانه!!!
تبریک میگم.
تو شهر ما درس خوندین که
قبولی شما به رزومه تون و هزار تا قانون نانوشته دیگه بستگی داره.
(۲۹ فروردین ۱۳۹۸ ۰۸:۴۲ ق.ظ)masooome نوشته شده توسط: مبارکه. به سلامتی ، شما مگه پارسال ۱۶۰ نبودی ، چرا نرفتین ؟!!!!!
خیلی ممنون. چه خوب یادتونه؟
من فقط واسه روزانه اقدام میکنم. سال گذشته فقط مصاحبه فردوسی و یزد رو شرکت کردم که فردوسی رد شدم. ولی تو یزد نفر دهم شدم در حالیکه نفر نهم، آخرین فرد پذیرفته شده بود. یعنی با یک اختلاف بازی رو باختم.
هرچند یکی از قبول شده ها همون اول کار انصراف داد، ولی چون تکمیل ظرفیت دقیقا از سال پیش حذف شده بود، بنده نتونستم پذیرش بشم.
البته اینو هم بگم که:
-دو تا تالیف کتاب دارم
-یک طرح علمی پژوهشی داوری شده دارم
-ابلاغ کنفرانس ملی به عنوان دبیری علمی
-ابلاغ کنفرانس ملی به عنوان دبیر اجرایی
-ابلاغ داوری کنفرانس ملی رو دارم،
-ابلاغ دبیراجرایی کنفرانس بین المللی
-سابقه تدریس
-مقالات بالای ۱۰مورد در کنفرانس های ملی و بین المللی(پذیرش در قالب سخنرانی)
حالا با این شرایط و با در توجه به اینکه در مقطع ارشد رو در دانشگاه آزاد خوندم امکان قبولی در شریف و امیرکبیر وجود داره؟؟؟؟