![]() |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - aliali256 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۳۷ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی با توجه به اعلام سازمان سنجش مبنی بر درج کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ در تاریخ ۹۸/۰۱/۲۷، خواهشمند است که کارنامه های خود را با مشخص کردن رشته-گرایش در این تاپیک به اشتراک بگذارید تا دیگر داوطلبین به نحو مقتضی از آن استفاده نمایند. با آرزوی موفقیت برای دوستان ![]() =================================== اینم کارنامه بنده. البته همین جوری آزمون دادم. به نظرتون آزاد میتونم قبول شم؟ اگه بله چه واحد هایی؟ ![]() |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۳۷ ب.ظ)aliali256 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی نمیدن کارنامه ها رو ک ![]() ![]() ![]() |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - paeeizan - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۱۵ ب.ظ
من رتبه ام ۷۵۴شد تخصصی : ۸ درصد استعداد : ۱۵ درصد زبان : ۱ درصد مجاز,روزانه و ازاد شدم بنظرتون کدوم شهرا رو میتونم انتخاب کنم که شانس قبولیم بره بالا? دولتی هم شانس دارم با این رتبه? |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۱۵ ب.ظ)paeeizan نوشته شده توسط: من رتبه ام ۸۰۰ شد. |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - maryam-123 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۳۳ ب.ظ
رتبه ام ۲۲۴ کامپیوتر گرایش شبکه مجاز:روزانه و آزاد به نظرتون تو روزانه یا شبانه شانسی دارم؟ |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۳۳ ب.ظ)Baangizeh نوشته شده توسط: البته کلیدها اصلاح نشدن متاسفانه. فقط ۱کلید تغییر کرده که اون هم درصد من رو پایین آورده. . (۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۳۳ ب.ظ)maryam-123 نوشته شده توسط: رتبه ام ۲۲۴ کامپیوتر گرایش شبکه . |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - maryzad - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۰۷ ب.ظ
سلام گرایش نرم افزار تخصصی ۳۵/۵ هوش ۳۰ زبان ۸ رتبه ۳۳ |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - akbarww - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۲۶ ب.ظ
اینم کارنامه من مهندسی کامپیوتر-نرم افزاروالگوریتم مجموعه دروس تخصصی درسطح کارشناسی وکارشناسی ارشد : ۱۳/۳۳ استعدادتحصیلی : ۴۱/۱۱ زبان انگلیسی : سفید رتبه : ۲۵۱ به نظرتون شانس قبولی روزانه یا شبانه دارم ؟ اولین ساله که ازمون میدم و از ظرفیت ها اطلاعی ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید که چه دانشگاه هایی شانس قبولی دارم . تشکر[attachment=22678] |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - nazanin2020 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۲۷ ب.ظ
پارسالیا بگن با حدودا چه رتبه و ترازی میشه روزانه دعوت به مصاحبه شد ![]() (۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۲۶ ب.ظ)akbarww نوشته شده توسط: اینم کارنامه من من پارسالرتبم از شما چند تا کمتر بود . هیچ روزانه ای دعوت به مصاحبه نشدم |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۰۷ ب.ظ)maryzad نوشته شده توسط: سلام گرایش نرم افزار . |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - masoomeh_s - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان به نظرتون با رتبه ۱۲۴ هوش، روزانه یا شبانه های دانشگاه های تهران دعوت میشم ؟ |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - Fot30 - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۴۵ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: سلام دوستان. |
کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - q88lp - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۵۶ ب.ظ
دوست عزیز {masoomeh_s} رتبه مهم نیست. تراز دعوت به مصاحبه پارسال هوش بین ۱۴۰۰ تا ۳۰۳۱ بوده. به ترازتون نگاه کنید و با پارسال تطبیق بدید. ۱۴۰۰ شبانه سمنان یا شاهرود و ۳۰۳۱ علم و صنعت بود. البته ممکنه ترازهای امسال کمی متفاوت باشه بر اساس میزان سختی کنکور. گرایش هوش مصنوعی رتبه: ۸۹ تراز: ۳۰۷۸ با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز. |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - shakhab - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۴:۱۸ ب.ظ
۳۳/۳۳ مجموعه دروس تخصصی درسطح کارشناسی وکارشناسی ارشد ۱۳/۳۳ استعدادتحصیلی ۵۸/۸۹ زبان انگلیسی رتبه ۲۵ نمی دونم باید خوشحال باشم یا نه ولی احساس می کنم جواب زحماتم رو گرفتم ![]() ![]() ![]() |
RE: کارنامه اولیه آزمون دکتری ۹۸ - masoomeh_s - 27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۵۶ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط:(27 فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۴۵ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط:دوست عزیز {masoomeh_s} رتبه مهم نیست. تراز دعوت به مصاحبه پارسال هوش بین ۱۴۰۰ تا ۳۰۳۱ بوده. به ترازتون نگاه کنید و با پارسال تطبیق بدید. ممنونم از پاسختون نمره کلم شده ۲۷۴۱ بله برای پارسال دیده بودم به نظرتون نمره دانشگاه نسبت به پارسال امسال بهتر میشه ؟ مثلا امکان دعوت به مصاحبه برای دانشگاه علم صنعت و یا خواجه نصیر وجود داره به نظرتون ؟ |