(۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ۰۶:۵۱ ب.ظ)archDevil نوشته شده توسط: دوستان سلام من هوش صنعتی اصفهان قبول شدم خداروشکر اما هدفم این نبود من دوست داشتم که تهران قبول شم که نشد
دوستان حالا موندم بمونم برای سال بعد بخونم برای تهران یا نه همین رو برم؟؟؟ نمی دونم یعنی واقعا در صورتی این رو می رم بدونم که واقعا از نظر سطح علمی چیزی کم نداره و دوما آیا برای دکترا شانس این رو دارم که دانشگاه های تهران برم؟ اصلا شرایطش چیه که برای دکترا بری؟؟ هستن اینجا دوستانی که ارشد صنعتی اصفهان بودن دکترا الان دانشگاه های تهران بخونن یا خونده باشن؟؟ یا اصلا شانس برای رفتن به خارج کشور وجود داره یا نه؟؟ چون من تهران رو برای بازار کارش هم می خوام، راستی دوستان شرایط کار اصفهان چطور؟؟؟؟ هدف من اینه که اگه به هر دلیلی نشد خارج رفت بتونی ایران حرفی برای گفتن و جایی برای کار کردن داشته باشی که من این شرایط رو فقط توی تهران می بینم!!! نظر دوستان چیه از دوستانی که الان دارن اصفهان می خونن خواهش می کنم کمک کن، چون زیاد وقت ندارم،،،
سلام. صنعتی اصفهان دانشگاه شناخته شده ای هست هرچند اساتید بسیار سخت گیری داره و البته گروه کامپیوترش مثل بقیه گروه هاش قوی نیست. ولی به هر حال دانشگاه شناخته شده ای هست و همه میدونن فارغ التحصیلای این دانشگاه با سواد هستن. از نظر کار من در مورد اصفهان اطلاعی ندارم ولی چیزی که هست اینه که در کنار درس کار کردن سخته و به معدل لطمه وارد میکنه. اما در تهران کار بسیار هست و دانشجوهای دانشگاهای دولتی رو هم بهشون بها میدن حتی بدون تجربه . اصفهان هم شهر بزرگی هست ولی تا جایی که من اطلاع دارم حقوق ها پایینه و بیمه هم معمولا نمیکنن.البته همه چیز به خود شما و تخصص شما بستگی داره.
در مورد اپلای هم کاملا به معدل و رزومه و تز و نمره زبان شمابستگی داره. میشه گفت دانشجوهای شریف و . . . بهتر میتونن پذیرش بگیرن و خب دلیلش صرفا شریفی بودنشون نیست.اساتید شناخته شده ای دارن و مقالات معتبری چاپ میکنن و پایان نامه ی قوی انجام میدن و معمولا اساتیدشون با اساتید شناخته شده ی دیگه در ارتباط هستن و همه ی اینها برگ برنده میشه براشون. ولی در کل تهران بودن یه شانس و یه برگ برنده هست. اگه سال اولی هست که کنکور میدی شاید موندن ارزش داشته باشه. و البته این رو هم در نظر بگیر که امسال کنکور قراره تغییراتی داشته باشه . پشت کنکور موندن صبر و حوصله و تلاش بسیار زیادی میخواد.
من بودم میموندم
حالا شما خودتو بهتر میشناسی تصمیم با خودته