(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۴۳ ق.ظ)hun73r.9h0s7 نوشته شده توسط: سلام.
برای تکمیل یه چنتا موضوع اول اینکه باید مشخص کنید که ساختمان های داده ای شما پاس کردید و
چقدر مشکل دارید ؟! کتاب های منبع مثل CLRS یا کتاب دکتر قدسی کتاب های خوبی هستند ولی
از نظر من یکمی پیش زمینه میخواد برای مطالعه شون ویا حداقل برای خود CLRS زبان خوبی نیاز هست
ولی پیشنهادی که من شنیدم و حتی خود دکتر یوسفی هم توی کانالشون اعلام کردن اینکه که
ابتدا کتاب ساختمان داده مهندس طورانی از انتشارات پارسه رو مطالعه کنید و سپس به سمت کتاب
خود دکتر یوسفی برید من خودم به شخصه تعریف خیلی زیادی از سادگی و
کاملی این کتاب شنیدم. البته این موضوع هم هست اگر میبینید وقت دارید و دوست دارید که
کامل تر بخونین و با کتاب کامل کنار نمیایید برید و فیلم های مثلا خود دکتر یوسفی رو بگیرید.
به نظرم مفید واقع مشین.
اگر بخوای از تابستون شروع کنی همون بهتره از یه کتاب مرجع شروع بشه کتاب دکتر قدسی و من دیدم کتاب خوبیه و از صفر توضیح داده و مباحث سی ال ار اس هم توی اون کتاب هست
درسته پارسه ساده توضیخ داداه ولی بنظرم همون منبع جامع بخونید .پارسه برای زمانیه که وقتت کمه و میخوای از صفر شروع کنی و لی قدسی برای زمانیه که وقتت زیاده و بازم میخوای از صفر شروع کنی
باید ببینی با کدوم نگارش راحتتری مثلا نگراش هورویتس اصلا جالب نیست آدمو از فهم دور میکنه