۰
subtitle
ارسال: #۱

علوم کامپیوتر - سراسری ۸۳
با عرض سلام
دوستان من سوال زیر رو این جوری تحلیل می کنم:
در یکMax-Heap :
بزرگترین گره می تواند فقط در ریشه باشد
دومین بزرگترین گره، می تواند در سطح ۲ باشد
سومین بزرگترین گره، می تواند در سطح ۲ یا ۳ باشد
.
.
.
i امین بزرگترین گره، می تواند در سطح دوم تا i ام باشد.
خوب از اونجایی که ارتفاع درخت ما می شه ۱۰، پس از دهمین بزرگترین عنصر به بعد می تونن در این سطح باشن. یعنی از ۱۰۱۴ تا ۱۰۰۱ که می شه ۱۴ عنصر.
چرا غلطه؟
در یکMax-Heap :
.
.
.
خوب از اونجایی که ارتفاع درخت ما می شه ۱۰، پس از دهمین بزرگترین عنصر به بعد می تونن در این سطح باشن. یعنی از ۱۰۱۴ تا ۱۰۰۱ که می شه ۱۴ عنصر.
چرا غلطه؟
۰
ارسال: #۳

RE: علوم کامپیوتر - سراسری ۸۳
سلام دوست عزیز
من این سوال رو توی انجمن جست و جو کردم، ولی از اونجایی که عنوان سوال کاملا متفاوت هست، نتونستم پیداش کنم. شرمنده. پس جواب رو من درست می گم ؟ یا مدرسان؟ توی این تاپیک هم بچه ها به جواب ۴ رسیدند ولی مدرسان می گه ۱ ؟
من این سوال رو توی انجمن جست و جو کردم، ولی از اونجایی که عنوان سوال کاملا متفاوت هست، نتونستم پیداش کنم. شرمنده. پس جواب رو من درست می گم ؟ یا مدرسان؟ توی این تاپیک هم بچه ها به جواب ۴ رسیدند ولی مدرسان می گه ۱ ؟
۰
ارسال: #۴

RE: علوم کامپیوتر - سراسری ۸۳
(۱۶ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ ب.ظ)alimamala نوشته شده توسط: با عرض سلامسلام
در یکMax-Heap :
.
.
.
چرا غلطه؟
ارتفاع درخت ۹ می شود نه ۱۰ درواقع ۱۰ تعداد سطح است .لینکی که دوست گرامی alireza01 به ان اشاره کرده را با دقت بررسی کنید.جواب ۱۴ میشه البته در ان لینک داخل پرانتز به غیر همزمان امدن ۱۴ عدد برزگ درپایین ترین سطح اشاره شده و لی در این تست چیزی گفته نشده. در کتاب مدرسان هم به نظر سعی کرده حداکثر تعداد در پایین ترین سطح به صورت همزمان را بدست اورد که به نظر اشتباه کرده بماند که سطح و عمق را هم یکی گرفته.۱۴ معتبر تر است.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close