در مورد فروشگاه سازهای اماده خدمتتون عرض کنم که شما در هر صورت باید تا حد نرمالی دانش کد زنی و طراحی بخش های frontend & backend روبرای هر گونه ویرایش در قالب و ویرایش ماژول ها و...، بلد باشید ، همچنین باید تونایی طراحی و پیاده سازی دیتابیس رو بلد باشید .مشتری گاهی خواسته هایی داره که دیگه فروشگاه سازها نمیتونن اون امکانات رو در اختیارتون قرار بدن یعنی هر سفارشی قابل پیاده سازی نیست .مثلا برای سیستم فروشگاه ساز اپن کارت(به عنوان مثال) شما برای اضافه کردن هر اپشن(که تعبیه نشده از قبل) نیاز به نصب اکستنشن دارید طوری که تمتون بهم نخوره و این خودش کلی دردسر داره. یا مثلا سیستم پیامک هم بخواد و نتونه اون امکان رو فروشگاه سازتون فراهم کنه.
مثلا از یه فروشگاه ساز برای سایت مشتریتون استفاده کردید و گفت میخوام مثلا اسلایدرش فلان جور باشه (شما باید توانایی طراحی اسلایدر جدید و یا استفاده از اسلایدر سازها و پیاده سازیش رو بلد باشید دانش js(کتابخانه ی jquery)و...) یا مثلا میگه میخوام باکس سرچم جستجوی زنده داشته باشه یا مثلا در ثبت نام کاربران اگه مثلا پسورد یا نام کاربری مشابه باشه یا مثلا پسورد نا امن باشه (مثل ثبت نام یاهو) بدون رفرش صفحه یه حرکتی انجام بده مثلا یه هشدار و... به کاربر بده (تکنولوژی اژاکس) یا ... اینجاهاس که یا میشه افزونه نوشت
(تا حدی دشوار) یا افزونه از قبل داره (باید دید میشه رو تمتون پیاده بشه) یا نمیشه که باید بی خیال فروشگاه ساز اماده بشید!
در هر صورت استفاده از این سی ام اس های اماده تا حدودی دست و بال ادمو میبنده و یه سری کارا رو نمیشه باهاشون انجام داد و تا حدودی قدرت انعطاف پذیری از شما گرفته میشه.
در مورد طراحی سایت با سایت سازها هم خدمتتون عرض کنم پک های اولیه شاید رایگان باشه که اونم با قراردادن تبلیغات خودشون در سایت و محدود کردن امکانات که با خرید افزونه و ماژول از شرکت مربوطه جبران میشه. مشکلات سئو و دردسرهای ویرایش و اختصاصی کردن و ... در استفاده از سایت سازها رو باید در نظر گرفت.
سی ام اس های اماده مثل جولا و دروپال و وردپرس و... خیلی خوبن و حتی بسیاری از شرکت های بزرگ طراحی سایت هم با همینا کار میکنن اما همینا یه جزییاتی دارن تو طراحی سایت که باید دانش سورس شناسی خوبی داشته باشید که تا حدودی با تجربه به دست میاد ، دانش افزونه نویسی در وردپرس و ماژول نویسی در جولا خودش نیاز به تخصص در زبان php داره و هزار جور استاندارد که باید رعایت بشه.
+ این چیزیه که زیاد خواهید دید "از سیستم های open source نباید انتظار پشتیبانی داشت" مگه اینکه خودت طراح و برنامه نویس خوبی باشی.
من نمیخوام مزایا و معایب هر کدومو بگم چون دانش کافیشو ندارم ولی پیشنهاد میدم حتما در مورد هر کدوم کلی تحقیق کنید هر چیزی برای کار خاصی مورد استفاده قرار میگیره . اول باید نیازها مشخص بشه .
در مورد یاد گیری هم من ۹۰ درصد برنامه نویسایی که دیدم از دو طریق اموزش دیدن ۱/کاراموزی ۲/ فیلم های اموزشی (مخصوصا پروژه محورها)
اگه زبانتون خوبه که دریایی از اموزشها در نت خواهید دید اگه نه بازم فیلم های زبان فارسی و اموزش های خوبی میتونید تهیه کنید .
شما چند پروژه کامل به عنوان نمونه کار تهیه کنید و با مراجعه به شرکت های برنامه نویسی چه به عنوان کار اموز چه به عنوان نیرو میتونید مشغول به کار بشید
برخورد شرکتا چند نوع هست:
۱/ اصلا کاراموزم قبول نمیکنن
که از همینجا میتونید بفهمید اونجا به درد شما نمیخوره به دو دلیل الف: شرکت عقب افتاده ای هست(با عرض پوزش) ب. شرکت خیلی عالی هست و نیروهاش انقدر کارشون سنگین و حیاتی هست که وقت اموزش به نیروی جدید حداقل در بخش برنامه نویسی(و نه پشتیبانی) فراهم نباشه.(شرکت های بزرگ تهران بیشترشون کاراموز قبول میکنن استان های دیگرو اطلاعی ندارم).
۲/فقط کاراموز قبول میکنه و تعهدی برای بستن قرارداد نداره
، این شرکتم خوبه به نسبت حداقل برا شروع.
۳/مدتی کاراموز میشید و اگه گروه با شما اوکی بود باهاتون قرارداد میبنده ، که این خیلی خوبه
۴/همون اول قرارداد میبنده که این هم خوبه ولی انتظارات هم به نسبت ازتون افزایش پیدا میکنه مثلا انتظار دارن ذاتی خیلی چیزارو بلد باشید
دنبال جمع کردن نمونه کار باشید چون در هر صورت به نفع شماست .
در مورد این جملتون " چون تجربه ی کافی ندارم، لطفا منو راهنمایی کنید که وقتی روی صندلی شرکت نشستم و کامپیوتر رو در اختیارم قرار دادند و گفتند که بیا فلان سایت (مثلا یک فروشگاه اینترنتی) رو طراحی کن باید چکار کنم؟ "
هیچ شرکتی فک کنم اولین روز همچین چیزی از شما نمیخواد مثلا اولین جایی که من رفتم(ترم دوم کارشناسی) و تقربا در برنامه نویسی صفر بودم ، یک هفته به من فرصت دادن گزارشی مبنی بر اموزش کامل و با جزییات در مورد نرم افزار ویژوال استودیو(دقیقا باید ذکر میکردم هر قسمت برا چیه و کامل امکاناتشو توضیح میدادم چند مثال ونمونه هم میزدم) تهیه کنم. بعد پروژه های خیلی کوچیکی بهم میدادن که فقط برای اموزش خودم بود بعد خودم با توجه به نیازای شرکت رفتم یه سری دوره دیدم(فیلم خیییییییییلیییییییی زیاد دیدم) بعد کم کم قسمتایی از پروژه های شرکتو انجام دادم وبعد ادیت پروژه با من بود و همین جور الی اخر ... ، اینم ذکر کنم کاراموزی فقط بهتون کار میدن و خودتون باید بیاموزید (چیزی که من دیدم) بعضی اوقاتم راهنمایی میکنن و بیشتر خودتون باید دنبال یاد گرفتن باشید و همش ازشون سوال بپرسید چون خودشون به ندرت علاقه ای برا اموزش نشون میدن ولی حضور تو جمعشون خیلییییییییی مفید میتونه باشه ، مثلا شما همون قسمت مهندسی نرم افزار و تحلیل و نیاز سنجی پروژه و جلساتی که بررا اینکار دارن و نرم افزاریی که برا اینکار استفاده میکنن رو اگه مورد توجه قرار بدید تازه میفهمید ساده ترین قسمت بر عهده ی برنامه نویسه
. بعضی شرکتا مثل ارک داستانشون فرق میکنه چون بخش اموزشش جداست .
نرم افزارم بستگی داره با چه زبانی میخواید کار کنید ولی به قول اقای بلک من هم به شما پیشنهاد میدم یه پروژه ی کامل از صفر تا صدشو خودتون انجام بدید درسته یکی میگه من فقط backend کار میکنم ولی این شخص تا حدودی باید دانش frontend هم داشته باشه مثلا در مورد پی اچ چی کدهای چی اچ پی embed شده با کدهای قالبمونه (یعنی html, css , jsو ...)
من اندازه ی اطلاعات و تجربه ام سعی کردم راهنماییتون کنم بازم اگه خواستید نرم افزار و سایت معرفی کنم حتما بگید .
موفق باشید.
دیدم بالا فرمودید از کلی گویی بپرهیزیم فک کنم من خیلی کلی گفتم پیشنهاد میدم اینجا هم یه سر بزنید :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالا بازم خواستید جزییات هم میگم.