دوستان من برای پایان نامه کارشناسیم بشدت دچار مشکل شدم
استادم موضوع تشخیص و پردازش چهره رو انتخاب کردند و به هیچ وجه نمیخوان موضوع رو عوض کنند الا دو ترم گذشته و دیگه امکان تعویض موضوع نیستش
من هیچی از پردازش تصویر نمیدونم. کتابای مرجع هم فصلای اخرشون به موضوعاتی مثل موجک تبدیل گابور و .... پرداختند
یکم فقط شبکه عصبی بلدم چند فصل اول کتاب فاست رو خوندم
ابتدای کار مقاله سنگین و جدیدی دادن که من متوجه نشدم بعدش یه مقاله مروری دادن که من صرفا ترجمه کنم و بازهم برای غیرقابل فهم بود
الا نمره ی پروژه رو دادن و نتیجه ی کار ۱۰-۲۰ صفحه ترجمه ی نامفهموم از مقاله ی مروری هست
من بهشون اصرار کردم که بازم کار کنم تا پروژه من یه حداقلی باشه تا در ارشد یا .. دچار مشکل نشم و تجربه هم بدست بیارم
گفتند که ارجاع های مقاله ی مروری رو بررسی کنم و یه مقاله ی ساده پیدا کنم که قابل پیاده سازی باشه و نیازی به فهم فرمول های استفاده شده در مقاله هم نیست. من ارجاعهای بخش شبکه عصبی رو انتخاب کردم:
الا باز هم هر مقاله ای میبینم برام گنگ هست.
واقعا کلافه و مستاصل و تا حدی ناامید شدم
الا میخوام یه مقاله ی مرتبط با پردازش چهره یا شبکه ی عصبی ای که مرتبط باشه پیدا کنم که برام قابل فهم باشه و اگه شد بتونم پیاده سازی کنم
ب اینکه کتابی چیزی هم بخونم مشکل ندارم اما موضوع اینه که فصلای اخر به موضوعات تشخیص جهره و اینا میپردازند
متلب هم تا حدی بلدم با تولباکس عصبی یکم کار کردم
میگم شاید این خواسته ی من غیرعملی باشه؟